Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Budvar aréna se opět rozezní. Již potřetí přivítá Motorfest

Budvar arénou se již potřetí rozezní hlasy známých interpretů. Po minulém vystoupení, které bylo plné hvězd, přijedou do Budějc zahrát, v rámci Motorfestu 2018 v sobotu 5. května, další. Na chuť si tentokrát přijde opravdu každý!

A kdo že v Budějovicích tentokrát zahraje? Těšit se můžete na rockovou kapelu Tři sestry, svůj „chraplák“ předvede David Koller,  zazpívá také Michal Hrůza s kapelou či Pavel Callta.

Na reggae se můžete těšit v podání Pub Animals, jižní Čechy bude reprezentovat elektropopová kapela Love Gangsters a na závěr se vám představí vicemistr světa v loopingu a beatboxu EN.DRU. 

Vstupenky na akci si můžete až do konce roku zakoupit za zvýhodněnou předprodejovou cenu 390 korun. Poté cena lupenů vzroste na 490 korun v předprodeji a 500 korun na místě v den konání Motorfestu.

Vstupenky si můžete zakoupit také online z pohodlí vašeho domova přímo z webové stránky motorfest.cz, a to do dne konání festivalu, tedy do 5. května.

Soutěž o vstupenky na budějcký Motorfest( 5. května, Budvar aréna)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů vyhrát dvě vstupenky na Motorfest. Stačí do středy 27. prosince do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila! Správná odpověď byla za C. Dvě vstupenky na Motorfest vyhrává Radek Tichý, Klára Aurová, Alois Škornička, Michal Chuchel, Zuzana Pacholíková. Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky Motorfest, soutěž, Budvar aréna, České Budějovice, vstupenka, Tři sestry, David Koller, Michal Hrůza, Pavel Callta, Jihočeský kraj, Radek Tichý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Budvar aréna se opět rozezní. Již potřetí přivítá Motorfest  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.