Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Do Českých Budějovic míří Čechomor

Vánoční koncert Čechomoru s hostem Martinou Pártlovou je událost, kterou si nesmíte nechat ujít! Kapela, která je jako doma na nádražích i ve vyprodaných halách, zahraje v Domu kultury Metropol v Českých Budějovicích v neděli 17. prosince od 19:00 hodin.

Čechomor je kapela, která se téměř třicet let pohybuje na výsluní tuzemské world music. Jejich české a moravské lidovky v originálních folkrockových aranžích nepřestávají chytat za srdce. Autorské úpravy Karla Holase a Franty Černého zní, jako kdyby do naší lidové tvorby patřily od nepaměti. Hostem koncertu bude zpěvačka Martina Pártlová, českobudějovická rodačka. A Budějcká Drbna dostane čtyři z vás na koncert zdarma. Stačí se zúčastnit soutěže a třeba se na vás při slosování usměje štěstí.

Soutěž o vstupenky na koncert Čechomoru (17. prosince - 19.00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou jít čtyři čtenáři na vánoční koncert Čechomor Kooperativa Tour 2017 zdarma. Stačí jen do pátku 15. prosince do 9:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Martina Pártlová se narodila v Českých Budějovicích. Správně byla odpověď C. Po dvou vstupenkách na koncert Čechomoru vyhráli Aleš Lhotecký a Simona Pňovská. Blahopřejeme!

Autoři | Foto Facebook Čechomor - official

Štítky Čechomor, koncert, Pártlová, Metropol, soutěž, České Budějovice, Martina Pártlová, hudební skupina, Drbna.cz, Karel Holas, kultura, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Do Českých Budějovic míří Čechomor  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.