Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Lake Malawi vystoupí v Budějcích

Kapela Lake Malawi přijede do Budějc už v pátek 1. prosince. Od 19:00 hodin vystoupí v Café Klubu Slavie. Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát nejen vstupenky na koncert, ale i dvě podepsané desky.

Kapela Lake Malawi vznikla po rozpadu Charlie Straight v září 2013. Jako svou inspiraci uvádějí The Police, Bombay Bicycle Club nebo Crowded House. Čtveřice je především originálním a nápaditým uskupením oceňovaným doma i za hranicemi. Předskakovali například Thirty Seconds to Mars, zpěvákovi Mika nebo britským The Kooks.

Kromě novinek z desky Surrounded By Light zahrají i starší singly jako Chinese Trees, We Are Making Love Again, Always June, i několik skladeb z repertoáru Charlie Straight. Jako host vystoupí kapela Holden.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert Lake Malawi. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pátku 1. prosince do 10:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za B. Dvě vstupenky a podepsané CD vyhrávají Zuzana Marešová a Petr Bohdal. Gratulujeme!

Autoři | Foto Facebook Lake Malawi

Štítky Lake Malawi, koncert, hudba, soutěž, jezero Malawi, České Budějovice, hudební skupina, vstupenka, Drbna.cz, Charlie Straight, The Police, Holden, Bombaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Lake Malawi vystoupí v Budějcích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.