Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Prodejna Hangar přináší do Budějc čerstvý vítr. Značku Gas najdete konečně i u nás

PR článek

Znáte obchod Hangar? Pokud ne, je nejvyšší čas to změnit. Novou prodejnu se značkami Gas, Met a Salsa najdete v novém Igy centru Máte tak jedinečnou příležitost zakoupit si konečně oblečení značky Gas na jihu Čech. A díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukáz na nákup v této stylové prodejně.

Gas je tradiční denim značka pro ženy i muže, v jejíž nabídce najdete velký výběr džínů různých střihů a barev. Kromě džínů také kvalitní kožené bundy či kabáty, trička a svetry. Chcete konečně přesně padnoucí džíny? Přijďte si pro ty správné Gas do Hangaru.

Italská značka Met je známá především díky svým dokonale propracovaným overalům, které vám vykouzlí božské pozadí - pokud jej už dávno nemáte. Kromě overalů si vyberete také z široké nabídky džínů a stylových teplákových souprav v různých barvách. K těm klidně můžete vzít i lodičky, jsou totiž nadčasové. Poslední značnkou, kterou v obchodě Hangar najdete, je portugalská značka Salsa, která má pro vás širokou nabídku módy na každý den.

Do prodejny v novém Igy centru se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči každý den od 9 do 21 hodin.

Soutěž s prodejnou Hangar pro čtenáře Budějcké Drbny

Vyfoťte se před obchodem nebo v s vaším vytouženým kouskem z Hangaru v novém Igy a společně s hashtagem #hangarcb sdílejte svůj příspěvek na Instagram nebo Facebook.

Soutěžíme o voucher na nákup do obchodu Hangar v hodnotě dva tisíce korun! Můžete tak udělat radost sobě nebo svým blízkým k Vánocům.

Soutěžit můžete od 22. listopadu do 1. prosince do 10:00 hodin. Výherce s nejoriginálnější fotkou zveřejníme na facebooku Budějcké Drbny do 5. prosince.

Štítky Hangar, Gas, Met, Salsa, oblečení, nákupy, soutěž, obchod, České Budějovice, džíny, Drbna.cz, Česko, Facebook, Vánoce, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Prodejna Hangar přináší do Budějc čerstvý vítr. Značku Gas najdete konečně i u nás  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.