Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Fenomenální Addict vystoupí v českobudějovickém Komiksu

Akce s názvem Addict už nějaký ten čas patří k nejvyhledávanějším mejdanům mladých Pražanů, kteří se nespokojí s běžnými klubovými party. Addict je uchvátil především tím, že nejde jen o party, ale o event se specifickou atmosférou. Tu teď nově můžou na vlastní kůži vyzkoušet i mimopražští příznivci neotřelé zábavy. Addict totiž nepřestává lovit nové výzvy a v listopadu vyráží na tour po republice.

Za konceptem party Addict stojí teprve třiadvacetiletý DJ a producent Jakub Strach alias DJ NobodyListen, který s ním přišel zhruba před rokem a půl. Prvotním impulsem pro vznik Addictu byla Nobodyho nespokojenost se zavedenými pražskými parties. Žádná z nich úplně nesplňovala jeho představy, a tak se jednoho dne rozhodnul, že si prostě udělá svoji vlastní.

Party Addict probíhá pokaždé na jiném netradičním místě a je pro ni typická neopakovatelná rave atmosféra, perfektně propracovaný line-up, skvělá audiovizuální show, parádní zvuk a hektolitry Jägermeisteru. Kombinace těchto jednotlivých ingrediencí už sama o sobě garantuje unikátní večírek, který nyní budou moci na vlastní kůži zažít i jihočeští fanoušci dobré zábavy.

Addict tour má celkem osm zastávek po České republice a jednu na Slovensku. Každá štace se vždy odehrává za dohledu i aktivní účasti DJ NobodyListen. Jinak tomu nebude ani v pátek 17. listopadu, kdy Addict zavítá do českobudějovického klubu Komiks. V roli hostů se objeví DJs Nrm a Alyaz. Návštěvníci se navíc můžou těšit i na tajného hosta, který odehraje speciální live show.  Ke správné party náladě zaručeně přispějí i krásné Jäger beets.

Soutěž o vstupenky na Addict (17. listopadu – 21:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na akci Addict do klubu Komiks. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do čtvrtka 16. listopadu do 10:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Soutěž skončila! Správná odpověď byla za C. Po dvou vstupenkách vyhrává Tomáš Dvořák, Barbora Bartošová a Daniel Kašík. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za C. Po dvou vstupenkách vyhrává Tomáš Dvořák, Barbora Bartošová a Daniel Kašík. Gratulujeme!

Autoři

Štítky DJ NobodyListen, party, Komiks, soutěž, vstupenka, Jakub Strach, Tomáš Dvořák, zábava, Česko, Slovensko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Fenomenální Addict vystoupí v českobudějovickém Komiksu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.