Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Nezmary v českobudějovickém Metropolu navštíví Funny Fellows

Humor, dobrá nálada, milá zábava a příjemná hudební nostalgie. To všechno, a určitě i něco navíc, nabídne veselá pětičlenná partička ze Slovenska, Funny Fellows. Nakažlivě pohodový večer si užije publikum v budějckém Metropolu.

Jedinečné seskupení ze Slovenska, úžasná atmosféra, rozmanitý repertoár. Funny Fellows se programu folkového cyklu Na návštěvě u Nezmarů sice malinko vymykají, avšak pobaví stejně tak. V jejich přítomnosti se publikum v budějckém Metropolu vrátí do hudby dvacátých let minulého století. 

Funny Fellows se na malé scéně v Domu kultury Metropol v Českých Budějovicích představí v pondělí 20. listopadu od 19:00 hodin. A Budějcká Drbna čtyři z vás dostane na koncert sympatické pětičlenné kapely Funny Fellows zdarma.

Soutěž o vstupenky na Funny Fellows (20. listopadu – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert slovenské kapely Funny Fellows. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do čtvrtka 16. listopadu do 10:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Kapela Funny Fellows má pět členů. Správně byla odpověď A. Vstupenky vyhráli Ladislav Mlsek a Jana Škorničková. Blahopřejeme!

Autoři | Foto Facebook Funny Fellows

Štítky Funny Fellows, Na návštěvě u Nezmarů, Metropol, Dům kultury Metropol, soutěž, hudební skupina, vstupenka, Slovensko, Drbna.cz, Jana Škorničková, České Budějovice, koncert, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Nezmary v českobudějovickém Metropolu navštíví Funny Fellows  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.