Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Českobudějovická Vltava zažije Velkej flám s Františkem Nedvědem

To nejlepší z dosud vydaných alb, večer plný pohody, vlídného slova a hlavně pěkných country, folkových a trampských písniček přinese mimořádné koncertní tour Velkej flám k letošním jubilejním sedmdesátým narozeninám Františka Nedvěda. Ten se svou kapelou Tie Break vystoupí v budějckém kulturním domě Vltava ve čtvrtek 16. listopadu. A Budějcká Drbna na nestora české folkové muziky dostane čtyři z vás zdarma.

V budějcké Vltavě zazní písničky z  pera takových velikánů, jako jsou Gordon Lighfoot, Don Williams, Jan Nedvěd. Zpěvák, kytarista a písničkář František Nedvěd se skupinou Tie Break bude v Českých Budějovicích hrát a zpívat i svoje písně. Vystoupí s pořadem, který je průřezem těch nejlepších písní z dosud vydaných alb. Do programu je zařazena směsice písní, které František Nedvěd zpíval a hrával se svým bratrem Janem.

Soutěž o vstupenky na Velkej flám Františka Nedvěda (16. listopadu – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert Františka Nedvěda. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do úterý 14. listopadu do 16:00 hodin zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

František Nedvěd se narodil v roce 1947. Správně byla odpověď C. Po dvou vstupenkách vyhráli Pavel Bach a Gabriela Ridvanová. Blahopřejeme!

Autoři | Foto kdvltava.com

Štítky František Nedvěd, písnička, koncert, Tie Break, soutěž, vstupenka, Drbna.cz, Vltava, Jan Nedvěd, Don Williams, hudební skupina, kulturní dům, České Budějovice, Velký flám

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Českobudějovická Vltava zažije Velkej flám s Františkem Nedvědem  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.