Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Alenka přiveze svůj kraj zázraků do Metropolu

Kdo by neznal Alenku a její fantastická dobrodružství a podivná setkání v říši divů, či v říši za zrcadlem, jak jsou zachyceny v příbězích Lewise Carrolla. Alenčin svět snů, zázraků, dobrodružství, ale i svět životní moudrosti a pochopení, ožívají ve zcela nové podobě v původním českém rodinném muzikálu Alenka v kraji zázraků. Díky soutěži s Budějckou Drbnou získají dva čtenáři dvě vstupenky zadarmo.

Alenka se opět setká s Kloboučníkem, Zajícem Březňákem, Houseňákem, komickými dvojčaty, přemoudřelým Valibukem, potrhlým rytířem a především s vypočítavou, zlou, svůdnou Srdcovou královnou, i s laskavou Bílou královnou a uspěchaným Bílým králíkem. Všechny ty postavy Alence něco připomenou, něco vysvětlí a dost možná leccos řeknou také dnešním dětem. A dost možná i dnešním dospělým.

Soutěž o vstupenky na muzikál Alenka v kraji zázraků (11. listopadu od 14:30, Divadelní sál Metropol)

Dva čtenáři Budějcké Drbny mohou získat dvě vstupenky na představení zadarmo. Stačí do čtvrtka 9. listopadu do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za A. Dvě vstupenky získává Markéta Zápotočná a Romana Šimečková. Gratulujeme!

Autoři | Foto Facebook Muzikály pro děti

Štítky muzikál, děti, Alenka v kraji zázraků, Metropol, soutěž, vstupenka, Dům kultury Metropol, Lewis Carroll, Drbna.cz, dobrodružství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Alenka přiveze svůj kraj zázraků do Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.