Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na Gastrofestu ochutnáte krokodýla, žraloka i chobotnici

Jednadvacátý ročník mezinárodního gastronomického festivalu míří do Budějc. Čtyři čtenáři Budějcké Drbny mohou díky soutěži o vstupenky vyrazit zadarmo.

Návštěvníky čekají tři dny nabité například thajskou, maďarskou, řeckou, mongolskou nebo tichomořskou kuchyní. Z Itálie přijede několikanásobný mistr světa v přípravě pizzy a tým Gastrofestu na svém stánku připraví krokodýla, chobotnici nebo i žraloka. Návštěvníky kromě jídla čeká také bohatý doprovodný program v pavilonech  T1, T2 a Z. 

Budou se vykrajovat dýně, soutěžit o nejlepší netradiční úpravu kapra. Na své si ale přijdou i milovníci sladkého. Bude se soutěžit i o nejlepší dort a zákusek.


Ohlédnutí za loňským ročníkem Gastrofestu

Od čtvrtka 9. listopadu až do soboty 11. listopadu si mohou návštěvníci na českobudějovickém výstavišti vychutnat mořské ryby, humra a mnoho dalších dobrot. 

Soutěž o vstupenky na Gastrofest ( 9- 11. listopadu)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou vyhrají dva čtenáři dvě vstupenky na festival Gastrofest. Stačí do středy 8. listopadu do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za A. Dvě vstupenky na Gastrofest získává Tomáš Hondlík a Vendula Havlíková. Gratulujeme!

Štítky soutěž, gastrofest, jídlo, výstaviště, vstupenka, Drbna.cz, České Budějovice, žraloci, krokodýl, Itálie, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na Gastrofestu ochutnáte krokodýla, žraloka i chobotnici  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.