Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Tradice výstavy Hobby podzim se vrací s novým konceptem

V pátek 13. října začínají na českobudějovickém výstavišti Podzimní slavnosti. Výstava sice nová, ale tradicí navazuje na návštěvníkům již velmi dobře známé podzimní Hobby. Podzimní slavnosti jsou rozděleny na Podzimní jihočeskou pouť, Podzimní zahradnictví a Podzimní trhy.

Chceme zachovat tradici v nabídce podzimního zahradního sortimentu, ale zároveň přilákat na novinky a doprovodný program,“ říká projektová manažerka Michaela Kubaštová.

Podzimní jihočeská pouť je opravdu pouť se vším všudy. Nebudou chybět atrakce jako například kolotoče, maxiskluzavka, nafukovací hrad, houpačky, vodní čluny, trampolíny, které poslouží pro zábavu malých i velkých návštěvníků.

Podzimní zahradnictví nabídne široký sortiment sazenic, ovocných a okrasných stromků nebo zahradních dekorací. „Je čas osázet truhlíky v podzimních barvách a my na jednom místě nabídneme návštěvníkům bohatý výběr sazenic do záhonů i na zahrady. Myslím, že bude z čeho vybírat,“ uvádí Michaela Kubaštová. „A také bude možnost i načerpat inspiraci v rámci tvůrčích dílen,“ dodává.

Podzimní trhy jsou klasické prodejní trhy s širokým sortimentem od potřeb a zařízení pro zahrádkáře a kutily, vybavení domu a bytu, až po kuchyňské potřeby, potraviny a mnoho dalšího. To vše v pavilonu T1.
Součástí Slavností je také bohatý doprovodný program. V pátek a v sobotu je Den s časopisem Receptář. Chybět nebudou bylinkové a zahradní poradny, divácké soutěže, vaření a ochutnávky, v sobotu je koncert a autogramiáda populárního slovenského zpěváka, hudebníka a textaře Vašo Patejdla.
V sobotu je program věnovaný dětem. Začíná v jedenáct hodin Mimoňskou show se soutěžemi, tancováním, od jedné hodiny pokračuje show známého komika Václava Upíra Krejčího, odpoledne bude kouzelnická show.
Tradiční program z Pivovarské zahrady bude poprvé přesunutý do pavilonu Z, kde vystoupí Doubravanka, Jižani nebo Babouci. „Věříme, že počasí nám bude přát a kdyby ne, v pavilonu Z bude příjemné posezení,“ těší se Michaela Kubaštová.

Soutěž o vstupenky na Podzimní slavnosti (13.- 15. října)

Pět čtenářů Budějcké Drbny může vyhrát po dvou vstupenkách na Podzimní slavnosti, které se konají 13.- 15. října na českobudějovickém výstavišti. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do středy 11. října do 11:00 hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila!
Správná odpověď byla za C. Po dvou vstupenkách na Podzimní slavnosti vyhráli Ladislav Mlsek, Jarmila Novotná, Hana Karbulová, Aleš Fajtl, Pavlína Lávičková. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky podzimní slavnosti, výstaviště, Vašo Patejdl, Václav Upír Krejčí, slavnost, soutěž, pavilon, Jarmila Novotná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Tradice výstavy Hobby podzim se vrací s novým konceptem  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.