Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ míří k Rožmberku nad Vltavou. Tři z vás mohou vyhrát vstupenky

Hudební festival Hrady CZ se po Švihově představí v pátek a sobotu 4. a 5. srpna na okraji obce Rožmberk nad Vltavou. Již třináctý ročník letní hradní tour si mohou tři z vás užít zcela zdarma. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že se při výběru štěstí usměje právě na vás.

V pátek se areál na okraji obce Rožmberk nad Vltavou otevře v 16 hodin a na dvou stageích se od půl šesté dále představí také Vladimir 518, Visací zámek, Smrtislav, Rybičky 48 a The Agony. Historicky poprvé letos na festivalu vystupuje kapela Arakain s Lucií Bílou, fanoušci si budou moci koncert vychutnat v pátek od půl desáté večer. „Hrady CZ mají úžasnou atmosféru a mě těší, že zde můžu zpívat právě s Arakainem. Začínala jsem u nich, díky nim mám železné hlasivky a taky skvělé temperamentní publikum,“ říká Lucie Bílá.

Chybět nebude oblíbený hradní karneval s vyhlášením nejlepších masek, každý, kdo přijde v masce, dostane dárek. V sobotu festival své brány otevře v půl jedenácté dopoledne a program vypukne v půl dvanácté. Festival v sobotu dále rozezní Mandrage, Xindl X, Olympic, Anna K. nebo Portless. „Hrady CZ jsou putovní festival a díky tomu mají skoro rodinnou atmosféru a to mě baví. Nehraji zde poprvé a všímám si, že návštěvníků přibývá, což je dobře, je to správný směr,“ říká Tomáš Klus, který na Hradech CZ zahraje v sobotu od devíti večer.

Partnerem festivalu, na kterém můžou návštěvníci dále vidět také rappera Mikea Spirita + H16 a skupiny Sto zvířat, Wohnout, Vypsaná Fixa nebo Trocha klidu, je i letos Národní památkový ústav. Festivalová vstupenka tak zahrnuje opět vstup na prohlídkové okruhy jednotlivých památek zdarma.

Kompletní seznam vystupujících a termíny dalších zastávek „Hradů“ sledujte na webových stránkách festivalu. Najdete tam ale i informace o VIP kempech, které se loni těšily velkému úspěchu, nebo informace a tipy, jak se na místo konání dostat. Zvýšenou pozornost informacím k dopravě by měli věnovat návštěvníci, kteří se na akci vydají autem. Oproti loňským ročníkům udělali organizátoři změnu, autem se přes Rožmberk nad Vltavou jezdit nebude.

Vstupenky na festival na oba dny lze zakoupit online do dne před akcí za 820 korun, na místě pak za 890 korun.

Soutěž o vstupenky na festival Hrady CZ (4. – 5. 8.)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát dvě vstupenky na festival Hrady CZ na Rožmberku nad Vltavou. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do čtvrtka 3. srpna do 14:00 zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

Soutěž skončila!

Letošní ročník letního kulturního festivalu Hrady CZ je třináctý v pořadí. Správná odpověď byla tady za A. Po dvou vstupenkách vyhráli: Martina Čulíková, Jiří Jindra, Milena Fálová. Gratulujeme!

Autoři | Foto Hrady CZ

Štítky festival, Hrady CZ, Rožmberk nad Vltavou, léto, hudba, Lucie Bílá, Tomáš Klus, vstupenka, soutěž, Švihov, Arakain, Vladimir 518, hudební festival, Rybičky 48, Xindl X

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ míří k Rožmberku nad Vltavou. Tři z vás mohou vyhrát vstupenky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.