Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm v Budějcích

To nejlepší z trabantů od začátku do konce. Přípravy, opravy, průšvihy, úspěchy, nádherná i odporná místa, a nakonec velká finále. 72 tisíc kilometrů ve žlutých ponorkách na jeden zátah! Superpovídání ze všech cest, extradlouhá a extranašlapaná přednáška zavítá také na jih Čech.Trabantem napříč kontinenty s Danem Příbáněm se můžete vydat v úterý 28. března od 19:00 hodin v divadelním sále Domu Kultury Metropol v Českých Budějovicích.

Už se probojovali Střední Asií, Afrikou, Jižní Amerikou, Austrálií a Jihovýchodní Asií, tak si řekli, že to všechno zamíchají, protřepou a vytvoří zabijácký koktejl toho nejlepšího, co na cestách zažili. To je The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm.

„A také porovnáme, co nás děsilo v roce 2007, a co v roce 2015. To nejlepší z trabantů od začátku do konce. Přípravy, opravy, průšvihy, úspěchy, nádherná i odporná místa, a nakonec velká finále. Dvaasedmdesát tisíc kilometrů ve žlutých ponorkách na jeden zátah," zve na superpovídání ze všech cest, extradlouhou a extranašlapanou přednášku, Daniel Přibáň.

Soutěž o vstupenky na The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm (28. 3. – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do neděle 26. března do 20. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

SOUTĚŽ SKONČILA!

Auta, ve kterých Dan Přibáň se svým týmem cestuje napříč kontinenty, mají žlutou barvu. Správně je tedy odpověď C.

Dvě vstupenky na The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm vyhrál Svatomír Hejna. Blahopřejeme!   

Autoři | Foto transtrabant.cz

Štítky Dan Přibáň, soutěž, České Budějovice, Trabant, Dům kultury Metropol, Česko, vstupenka, Afrika, Austrálie, Jižní Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: The Best Of ze žlutých trabantů s Danem Přibáněm v Budějcích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.