Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Šikovný Jiřík a jeho strastiplné putování za krásnou Zlatovláskou v budějckém Metropolu

Ruku na srdce. Kdo si udělá čas na to sednout si a zasnít se? Teď je příležitost. Oblíbené Těšínské divadlo nastudovalo klasickou pohádku o šikovném Jiříkovi, který rozuměl řeči zvířat a jeho strastiplné pouti za krásnou zlatovlasou princeznou. A Zlatovláska bude k vidění v sobotu 25. března od 10 a od 14:30 hodin v divadelním sále českobudějovickém Metropolu.

Samozřejmě je Jiříkova cesta plná nástrah a těžkých úkolů, se kterými mu pomůžou nejrůznější zvířátka. A že všechno dobře dopadne je zcela jasné. Kromě herců Těšínského divadla vystupují jako ptáčci, mravenci, kuchtíci, ale i mouchy, děti ze Základních škol v Českém Těšíně a Havířově, celkem přes 35 účinkujících.

Po oblíbeném Ferdovi Mravenci a Sněhurce tak bude v Českých Budějovicích k vidění další nesmírně zdařilý muzikál z Českého Těšína. Režie se chopil Karel Suszka.

Soutěž o vstupenky na Zlatovlásku  (25. 3. – 14:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Zlatovlásku. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pátku 24. března do 12. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

SOUTĚŽ SKONČILA!

Se Zlatovláskou v Metropolu v Českých Budějovicích vystoupí Těšínské divadlo. Správně je tedy odpověď B.

Dvě vstupenky na Zlatovlásku vyhráli Martin Kuboušek a Markéta Bohdalová. Blahopřejeme!   

Autoři | Foto Metropol

Štítky Dům kultury Metropol, soutěž, Těšínské divadlo, vstupenka, Český Těšín, České Budějovice, Ferda Mravenec, Sněhurka, Havířov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Šikovný Jiřík a jeho strastiplné putování za krásnou Zlatovláskou v budějckém Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.