Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: MODA Fashion Day/s/ proběhne ve čtvrtek také v Českých Budějovicích

Clarion Congress Hotel v Českých Budějovicích bude ve čtvrtek 9. června hostit další akci v rámci projektu MODA Fashion Day/s/. Organizátoři tak kromě Hotelu Růže a Zámecké jízdárny v Českém Krulově nechají ožít další atraktivní prostor, tentokrát však v metropoli jižních Čech.

Spojení módy, ženských témat a setkání zajímavých lidí je nosnou myšlenkou celého projektu, který si získává stále více svých příznivců napříč generacemi. Patronkou letošního ročníku se v Českých Budějovicích stala radní města Lucie Kozlová.

Ta vdechla akci sociální rozměr a iniciovala konání workshopu na téma Žena na prahu 21. století aneb Povíme si to u kávy. Problematiku prevence a řešení psychických zátěží v průběhu života nebo citlivé téma domácího násilí budou účastníci diskutovat v hotelu Clarion již v odpoledních hodinách.

Bezesporu atraktivní podívanou slibují všem divákům večerní módní přehlídky od 19:30. Očekávaná prezentace světové návrhářky Alice Abraham jistě přiláká nejednoho příznivce současných módních trendů. Na své si přijdou i milovníci dlouhých společenských rób a obdivovatelé dokonalého zpracování materiálů, kterému často vévodí krajka.

V jejím stínu nezůstanou ani letní kolekce: Klobouky K - Concept Store Tonak, které doplní i pánskou módní show společnosti Bandi. Dále se představí L'Skříň Boutique, který je živým důkazem spojení módy a sociální podpory hendikepovaným ženám.

Výtěžek ze vstupného bude věnován nadacím a organizacím, které se do projektu zapojili. Vstupenky na módní přehlídky si můžete zakoupit v rámci CBsystem.

Více na www.moda-fd.cz.

Soutěž o vstupenky na MODA Fashion Day/s/ (9. června - 19:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na MODA Fashion Day/s/ 2016. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Záštitu převzala Lucie Kozlová. Dvě vstupenky vyhrála Jana Staňková. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, České Budějovice, projekt, Lucie Kozlová, vstupenka, Jihočeský kraj, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: MODA Fashion Day/s/ proběhne ve čtvrtek také v Českých Budějovicích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.