Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: MOLO 08 - velké značky, malé ceny

PR článek

Prodejna molo_08 v Českých Budějovicích u Globusu naproti Asku nabízí největší výběr značkové módy v jižních Čechách. Na ploše 1500 m2 najdete oblečení renomovaných značek Tommy Hilfiger, Replay, Tom Tailor a dalších.

Molo_08 by neměl minout nikdo, kdo si kupuje nové džíny. Obrovský výběr hlavně džínů Replay pro muže i ženy v mnoha velikostech znamená, že kalhoty, které padnou, zde najdou ti o něco menší i větší či silnější z nás. Italská značka Replay se specializuje na džíny, které vynikají kvalitou, pohodlností a originálním střihem. V molo_08 najdete džíny z nejnovějších kolekcí ale i ikonické modely, které se vyrábějí beze změny již mnoho let s cenami od 1899 korun.

Dalším hitem v sortimentu molo_08 jsou hlavně dámská i pánská polotrička, košile, pulovry a mikiny americké značky Tommy Hilfiger. Zákaznici po celém světě tuto čeveno-modro-bílou značku milují nejen díky jedinečnosti, ale i díky vysoké kvalitě. Oblečení Tommy Hilfiger je neobyčejně pohodlné a přitom moderní a stylové. Stálé slevy 30 až 50 % jsou v molo_08 samozřejmostí.

Novinkou v sortimentu molo_08 je německá značka Tom Tailor, jejíž obliba neustále roste u lidí všech věkových kategorií. Mladší ocení svěží barvy a dokonalý design, starší materiály a funkčnost, všichni pak vynikající poměr mezi cenou a kvalitou. Nabídka oblečení Tom Tailor bude v molo_08 postupně rozšiřována, platí stálé slevy ve výši 30 až 50 %.

V molo_08 ušetří při nákupu značkového oblečení všichni, ještě více však věrní zákaznicí, držitelé zákaznických karet. Stříbrnou kartu a 5% slevu získá každý při jednorázovém nákupu nad 5000 korun, zlatou kartu a 10% slevu držitel stříbrné karty, který opakovanými nákupy překoná hranici 20 tisíc korun. 

Soutěž o poukázky na nákup v MOLO 08!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 2000 korun, jednu v hodnotě 1000 korun a jednu v hodnotě 500 korun na nákup v MOLO 08. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 28. 3. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Prodejna se nachází v Českých Budějovicích u Globusu naproti Asku. Správně je tedy odpověď A.

Poukázku na nákup v hodnotě 2000 korun získala Stanislava Červinková, poukázku na nákup v hodnotě 1000 korun Jana Tinavská a poukázku na nákup v hodnotě 500 korun Miroslav Fanta. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, Tommy Hilfiger, oblečení, džíny, Zlatý glóbus, České Budějovice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: MOLO 08 - velké značky, malé ceny  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.