Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Požitek z chůze s botami Vivobarefoot

PR článek

Šaty dělají člověka, ale co boty? Kvalitní boty s ultratenkou a silně odolnou podrážkou, která umožňuje vnímat povrch, po kterém chodíte. Jako byste chodili úplně naboso. Takové jsou boty Vivobarefoot, které si vaše nohy ihned zamilují.

Vivobarefoot je kvalitní značka bot na českém trhu, která má zastoupení i v Českých Budějovicích v Krajinské ulici 229/33. Celosvětovým trendem se stávají tzv. bosé boty, barefoot, které mají tak tenkou podrážku, že simulují chůzi naboso. Tím se zlepšuje přirozený pohyb svalů chodidel, ale i celkové držení těla.

Podrážka bot Vivobarefoot, tenká 3 mm, stimuluje nervová zakončení v chodidlech, kterých se zde nachází kolem 200 tisíc. Tím se chůze stává skutečným požitkem. Na rozdíl od těžkých a neforemných bot se chodidlo v „bosých botách“ pohybuje přirozeně a volně, a nabízí tak mozku maximální zpětnou senzorickou vazbu o povrchu, po kterém se pohybuje.

Podrážky bot Vivobarefoot existují v rozdílném provedení dle zaměření: do města, do přírody, na běhání a fitness aktivity, nebo do terénu. Funkčnost těchto bot je prakticky bez omezení, především díky velké odolnosti podrážky proti propíchnutí či oděru.

Značka Vivobarefoot klade důraz na co nejmenší zatížitelnost životního prostředí, proto při výrobě těchto unikátních bot využívá recyklovaných a recyklovatelných materiálů s využitím ekologicky šetrných výrobních postupů.

Myslete na své zdraví a dopřejte nohám komfort přirozeného pohybu. Netrapte se v ač módních, přesto nepohodlných botách. Vaše chodidla i celé tělo vám poděkují. Pravidelnou chůzí v botách Vivobarefoot posílíte nožní klenbu a ulevíte od bolesti kolenům, kyčlím i zádům. Dovolte vašim nohám komfort v široké, placaté botě, která umožňuje chodidlům se roztáhnout, odrazit, přirozeně se ohnout i ztlumit náraz.

Navštivte obchod Vivobarefoot a vyberte si „bosé boty“ dle svých představ. Více o Vivobarefoot naleznete na www.vivocb.cz, nebo na stránkách Facebooku.

Soutěž o poukazy na nákup ve Vivobarefoot

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát v soutěži s Vivobarefoot. Vítěz získá poukaz na nákup v hodnotě 3000 korun, druhý v pořadí v hodnotě 1500 korun a třetí získá od Vivobarefoot tričko. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní (21. 3.) 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Správně odpověděli David Říha (1. místo), Otta Kovařík (2. místo) a Kateřina Maryšková (3. místo). Blahopřejeme!

Štítky obuv, soutěž, České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Požitek z chůze s botami Vivobarefoot  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.