Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Tenisky na druhý Fitness ples opět s sebou

Vrchol plesové sezony přichází v okamžiku, kdy instruktoři vymění činky a propocené dresy za večerní róbu a tenisky za lakovky a plesové střevíčky. Tenisky ovšem nezůstanou ležet v koutě. Netradiční ples Fitness 14 si nenechte ujít, zvána je široká veřejnost.

V pátek 4. března se uskuteční druhý ročník Fitness plesu v KD Vltava České Budějovice. Stejně jako loni bude celým večerem provádět oblíbený českobudějovický bavič Miloš Knor, známý z pořadu Na stojáka. Chybět nebude originální předtančení a nezapomenutelné půlnoční překvapení, které mělo loni ohromný ohlas, a proto se i letos o jeho ztvárnění postarají samotní instruktoři.

Taneční vyžití si užije opravdu každý. Pro ty nejnáruživější je přichystána speciální soutěž StarDance, při které si soutěžící budou moci vybrat tanečního partnera z řad instruktorů a soutěžit s ním před „odbornou“ porotou o zajímavou výhru.

Hodnotné ceny budou čekat na své vítěze také v bohaté tombole. Může se vám lehce stát, že po hlavním slosování odjedete z plesu na značkovém kole, nebo si budete moci konečně užít relaxační víkend ve Wellness hotelu Rezidence v Nových Hradech. Sportovní nadšenci pak jistě uvítají další z hlavních cen, totiž prémiové členství do Fitness 14.

Podtitul Fitness plesu zní Never Stop Cycling for Bazalka. Hlavním cílem plesu je najet co nejvíce kilometrů na indoor kolech. Specializovaný prodejce značkových čtyřkolek G4R totiž za každý ujetý kilometr na plese věnuje 100 korun centru Bazalka, které se stará o děti s těžkým zdravotním postižením. A proto tenisky berte rozhodně s sebou. Každý kilometr se počítá!

Druhý ročník Fitness plesu odstartuje 4. 3. 2016 v 19:00. Zváni jsou nejen klienti Fitness 14, ale i široká veřejnost. Přijďte podpořit centrum Bazalka a užít si noblesní večer s instruktory. Vstupenky zakoupíte na recepci Fitness 14. Více informací naleznete na Facebooku.

Soutěž o vstupenky na Fitness ples

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát po dvou vstupenkách na Fitness ples. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do nedělní 20. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Správná odpověď byla Ganbanjoku

Dvě vstupenky na Fitness ples vyhrály čtenářky Ivana Supuková a Leona Šťastná. Blahopřejeme!

Autoři

Štítky ples, soutěž, vstupenka, Miloš Knor, České Budějovice, StarDance …když hvězdy tančí, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Tenisky na druhý Fitness ples opět s sebou  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.