Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Příjemnou relaxaci v salonu Studio Care si užijí ženy i muži

PR článek

Studio Care je exkluzivním autorizovaným kosmetickým salonem, který nabízí kosmetické služby nejen ženám, ale také mužům. Potřebujete oživit unavenou pleť bez lesku, vyhladit vrásky, nebo ošetřit aknózní pleť? O vaši pleť se postará kvalitní kosmetika značky Biologique Recherche.

Francouzská značka 100% přírodních produktů Biologique Recherche má více jak třicetiletou tradici. Za jejím vznikem stáli Yvan, Josette a Philippe Allouche, biolog, fyzioterapeutka a doktor. Kombinací jejich know-how a nadšení vznikla kosmetická řada výrobků, které během let získaly na velké popularitě. A to především díky efektivitě produktů a vědeckému přístupu k péči o pleť.

Metodologie výrobků Biologique Recherche, které Studio Care jako jediný autorizovaný salon na jihu Čech používá, vás okouzlí: zajistí vaší pleti potřebnou výživu pro ideální regeneraci a metabolismus pleti, dopřeje jí působení vysoké koncentrace aktivních látek, které jsou do výrobků přidávány až na konci výroby, čímž se zaručí jejich efektivita v původní struktuře. Důležité je také zmínit, že produkty užívané v salonu jsou neparfemované. Parfemace totiž nijak nepřispívá ke zlepšení účinků přípravků, a navíc mnoho klientů může trpět alergickými reakcemi na parfémové látky.

V nabídce Studia Care naleznete expres ošetření pleti, pokud nemáte čas na odborné ošetření čas, ale potřebujete vypadat skvěle na večírku či firemním meetingu. Vyzkoušet také můžete regenerační, hydratační a okysličující ošetření, detoxikační či liftingové a restrukturalizační ošetření pleti.

Studio Care sídlí v Klavíkově 6A (naproti Úřadu práce, poblíž zastávky U Zelené ratolesti). Dostupnost je tedy výborná jak MHD, tak automobilem - pro zákazníky studia je u salonu vyhrazené parkovací místo.

Dopřejte své pleti luxusní péči a nechte se hýčkat kvalitní francouzskou lékařskou kosmetikou. Více informací na www.studiocare.cz.

Soutěž o poukazy do Studio Care!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář získat poukaz na ošetření v ceně 1500 korun, jeden čtenář poukaz na ošetření v ceně 1000 korun a jeden čtenář poukaz na ošetření v ceně 500 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do neděle 20. 12. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Zímní ošetření se nazývá VIP O2. Správně je tedy odpověď B. Poukaz na 1500 korun vyhrál čtenář David Říha, poukaz na 1000 korun vyhrál čtenář Martin Pleva a poukaz na 500 korun vyhrála čtenářka Denisa Litvanová. Gratulujeme!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky soutěž, Česko, Úřad práce České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Příjemnou relaxaci v salonu Studio Care si užijí ženy i muži  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.