Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

SOUTĚŽ: Nesmrtelná legenda Blue Effect zahraje v sobotu v Českých Budějovicích!

Café Klub Slavie chystá na tento sobotní večer hudební pohlazení. Skupina Blue Effect v čele s Radimem Hladíkem vystoupí po 21. hodině v plné elektronické sestavě. Prostě v plné parádě!

„Do Budějc jezdíme opravdu rádi. Koncerty jsou zde vždy hojně navštěvované a šťavnaté. Doufám, že i letos tomu tak bude,“ těší se Radim Hladík z Blue Effect. „Pro nás je tento pravidelný koncert v prosinci svátkem. Celý rok se těšíme, až Radim Hladík rozezvučí svou kytaru tak, jak to umí jen on. Je to bigbítový mág a kytarový génius,“ vyhlíží sobotní koncert majitélé Café Klubu Slavie.

Nový Blue Effect je složen s muzikantů, kterým by Hladík mohl být dědečkem, ale jak říká: Já mám k těm klukům tak nějak mentálně blíž. Rozumím si s nimi víc než s vrstevníky.“

Hudební kritici hodnotí nový Blue Effect jako projekt, který je mnohem hudebně dál, než byly formace Blue Effect ze 70. a 80. let. Kapela je jednou z nejvíce hrajících uskupení u nás v zemi. Projezdila snad všechny festivaly a všude sklízí obrovský úspěch!

Lístky jsou k sehnání online na CBsystem nebo ve všech předprodejních místech CBsystemKdo neholduje internetu, může zajít i do Café Klubu Slavie, kde jsou k mání na baru. Dostatek lístků bude jistě i na místě v den koncertu. Dveře klubu se otevřou ve 20 hodin.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely Blue Effect

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenku na vystoupení kapely Blue Effect. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Blue Effect zahrají v plné elektronické sestavě. Správně je tedy odpověď C. Volnou vstupenku vyhráli čtenáři Monika Forgáčová Karel Těmjak. Blahopřejeme!

Štítky Blue Effect, soutěž, Radim Hladík, České Budějovice, koncert, hudební skupina, vstupenka, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Nesmrtelná legenda Blue Effect zahraje v sobotu v Českých Budějovicích!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.