Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Světová módní přehlídka pod krumlovským zámkem se již blíží!

Libujete si v módě? Sledujete nejnovější trendy v oblékání? Na konci listopadu pro vás bude Český Krumlov jako stvořený. V Hotelu Růže se uskuteční MODA Fashion Day Český Krumlov 2015. A během této společenské události se bude na co dívat.

Program začne už v 17 hodin. V rámci MODA Fashion Day Český Krumlov proběhnou 28. listopadu nejrůznější workshopy a prodejní akce jednotlivých butiků, návrhářů a partnerů. Zmínit lze třeba Valery Dubay Couture, Hala Bala Boutique, Tonak nebo návrháře Reného Konečného.

Především modely Valery Dubay budou trhákem celého večera. V oblasti módního designu sice působí od roku 2002, uplatnila však nespočet zkušeností z různých módních kurzů a studií. Svou tvorbu prezentovala na molech v Londýně, Hongkongu, Dubaji nebo Moskvě.

Módní přehlídka bude pod taktovkou uznávaného slovenského choreografa Petera Varadyho. Ten má na svém kontě nespočet takových akcí, především ale od roku 1996 pracuje na choreografiích soutěže krásy Miss. Zaručena je tak špičková podívaná plná elegance.


Na fotografii vpravo Peter Varady.

MODA Fashion Day Český Krumlov 2015 je rozdělen na dva bloky. Workshopy a prodejní akce jsou zahrnuty v tom prvním, od 20 hodin poté přijde na řadu samotný galavečer spojený s přehlídkou módních kousků. V případě, že si zakoupíte vstupenky na oba bloky, obdržíte kupon na zařazení do slosování o VIP vstupenku na všechny přehlídky MODA Fashion Day v roce 2016.

Lístky si můžete rezervovat již nyní na e-mailu obchod@moda-fd.cz nebo na telefonním čísle 776 116 263. V prodeji jsou i v Infocentru Českého Krumlova a na recepci Hotelu Růže. Na první blok od 18 hodin je cena vstupenek 150 korun, na druhý blok od 20:00 o sto korun vyšší. Více informací o akci naleznete na www.moda-fd.cz.

Soutěž o vstupenky na MODA Fashion Day Český Krumlov 2015 (28. listopadu - 18:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na MODA Fashion Day Český Krumlov 2015. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Přehlídka bude pod taktovkou Petera Varadyho. Správně je tedy odpověď C. Dvě volné vstupenky na MODA Fashion Day Český Krumlov vyhrála čtenářka Jana Šlincová. Blahopřejeme!

Štítky Český Krumlov, soutěž, vstupenka, módní přehlídka, Tonak, trend, zámek, Londýn, Moskva, Hongkong, Dubaj, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Světová módní přehlídka pod krumlovským zámkem se již blíží!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.