Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejvíce jsem přál Monaku, říká ambasador E.ON Junior Cupu Jan Koller

Ačkoliv měl spoustu povinností, na pár slov se nám podařilo zastavit ambasadora jedenáctého Velkého finále E.ON Junior Cupu. Historicky nejlepší střelec české fotbalové reprezentace nám prozradil, jakým týmům držel ve finále palce, či jak a kde se stále udržuje ve formě.

Honzo, jak jste si užil celé vyvrcholení letošního E.ON Junior Cupu?
Byly to hektické dny a bylo to dlouhé. Ale zároveň vše bylo hrozně hezké. Líbilo se mi to moc. Organizačně to bylo skvěle zvládnuté. Nejdůležitější je ale to, že si to užily děti. Hrály s neuvěřitelným nasazením. Byla radost se na ně dívat. Celé to byla prostě paráda. Organizátoři zaslouží velké díky a uznání za to, jak dokázali celou akci připravit.

Měl jste mezi čtyřiceti týmy nějaké své favority?
Měl jsem tu dvě mužstva z Monaka, takže těm jsem přál, aby se umístila co nejlépe. Jinak asi ne. Jak říkám, nejvíce jsem to přál asi Monaku, i když to zrovna dvakrát nevyšlo.

Kdy a kdo vás oslovil s tím, že byste mohl dělat ambasadora této akce?
Organizátoři z E.ONu mě oslovili, jestli bych nechtěl dělat hlavního ambasadora na Junior Cupu. Už jsem spolupracoval loni, ale rozhodně ne v takové míře jako letos. Ale rád jsem tuto nabídku přijal. Je to hrozně krásný, když člověk může podporovat děti ve fotbale. Takovou příležitost já vždycky vítám. Ani chvilku jsem neváhal.

Co vy a aktivní fotbal?
Já už jenom rekreačně. Rád si zahraju exhibiční zápasy, jako třeba teď v Praze, kdy jsem byl na rozlučce Jardy Blažka. Jinak občas si zahraji tady v jižních Čechách za Smetanovu Lhotu 1.B třídu. Ale samozřejmě se stále snažím udržovat v kondici. Jinak bych vypadal asi trošku jinak. (smích)

Autoři

Štítky E.ON, Monako, Jan Koller, fotbal, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejvíce jsem přál Monaku, říká ambasador E.ON Junior Cupu Jan Koller  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.