Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Somersby Gangster Trippin nebude chybět ani v červnu!

Nakonec žádná pauza nebude. Somersby Gangster Trippin se vrací do Café Klubu Slavie i v červnu a bude mít znovu parádní obsazení. Více už ale v rozhovoru jeden z DJů - HellSmith!

Jakto, že i v červnu bude Somersby Gangster Trippin? Neměla být pauza?
Chtěli jsme si maličko odpočinout a nabrat síly na léto… Jenže chodilo tolik zpráv, tolik komentářů, že jsme mobilizovali síly a dali jsme dohromady i červnový díl. V létě budou mejdany tři, tak jsme nechtěli přesytit scénu, ale fanoušci dobrého drumandbassu a dobré akce si nedali říct a chtějí víc. Jsme za to štastní a proto jsme dali červnový díl do 23:00 úplně zadarmo, což chceme dát jako dárek všem, co nás podporují.

Koho jste vybral jako headlinery na červen?
Mám rád, když jsou moje akce melodické, člověk neslyší jen vrtačky a sbíječky, ale vokál, melodickou linku doplněnou zajisté o drumandbassový beat, proto jsem vybral pražské duo TWISTED:MINDS. Kluci (DJ Micros & DJ Pe:te) se poprvé potkali před 5 lety, kdy spolu začali pilovat DJing, pořádat malé party a prohlubovat zalíbení v drumandbassu. Po letech solo hraní, moderování vlastních radio show a proseděných hodinách ve studiu, ale našli cestu ke společnému B2B projektu a začínají nově v doublu drtit parkety všemi žánry drumandbassu. Mě to baví, na nic si nehrají, je s nimi super domluva a hlavně umí hrát!

Kdy tedy pojedete na dovolenou, místo které děláte další GT?
No, asi nikdy. (smích) Teď tlačíme před sebou festival Central Park Slavie, mám kopici práce v agentuře a jedu na plný plyn. Každopádně, odpočinu si v rakvi, ne? (smích)

Headlinery akce známe, kdo je doplní?
Já bych šíleně rád měl na každým GT jiný support. Jenže u nás není moc z čeho vybírat. Jsou tu mladí kluci, co se snaží, ale jak se říká u nás na scéně, spíš mají tendenci si měřit pindíky, kdo zandá tvrdší věc a to mě nebaví. Dál musí být trochu do party a fakt těžko se hledají nová jména. Ale! Na červen mám GT nováčky. Jsem na ně zvědavý. Cool3r, Flint jsou na GT uplně poprvé. Dál zahraje pro mě hodně nadějný producent a šikovnej DJ R-Flyer. Na začátek ukáže svojí bass live show Edlly. No a já budu hrát taky, ale přijdu si už jako důchodce mezi těmi kluky. Jenže pak si stoupnu na stage a je mi zase 20, takže je to v pohodě.

Co byste vzkázal všem, co chtějí dorazit, nebo i těm, kteří váhají?
Začnu zase jako starej zapšklej chlap. Vzkázal bych jim, ať se chovají jako lidi, neničí věci, nečmáraj po zdech, neničí klub a hlavně ať neníčí sebe. To zaprvé. No a taky že bude zase parádní projekce, jako je na GT zvykem. Našel jsem si nového mistra na projekce a baví mě to, má to zase novou dimenzi. Dál našlapanej zvuk od Zványho a za barem samý kočky.

Akce začíná ve 21:00. Do 23:00 je vstupné ZDARMA, poté 50 Kč.

Lineup

21:00 - 22:00 - Edlly Live
22:00 - 23:00 - Flint
23:00 - 00:00 - R-Flyer
00:00 - 02:00 - TWISTED:MINDS
02:00 - 03,30 - HellSmith
03:30 - 05:30 - CooL3R

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Somersby Gangster Trippin nebude chybět ani v červnu!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.