Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pomáháme zákazníkům plnit sny o vlastním domově, říkají Jaroslav Svoboda a Lenka Žáková z Bidli ČB

PR článek

Financování bydlení, prodej a pronájem nemovitostí, výstavba nízkoenergetických domů, prodej elektřiny a plynu, investice, stavební spoření, hypotéky, pojištění, konsolidace půjček, návrhy interiérů nebo realizace kompletních developerských projektů. Všechny tyto služby pod jednou střechou poskytuje společnost Bidli. O firmě se zvláštním názvem i unikátním konceptem služeb jsme si povídali s jejím ředitelem finanční skupiny Jaroslavem Svobodou a regionální ředitelkou českobudějovické pobočky Lenkou Žákovou

Kdy a jak vznikla firma Bidli ČB?
Jarda: Nejsme firma v tradičním pojetí tohoto slova. Na trhu finančního poradenství působíme již více než 10 let a řada čtenářů Drbny si nás jistě bude pamatovat pod značkou Bonnet. V reakci na změny trhu, i zvyšující se požadavky našich zákazníků, jsme se před rokem rozhodli spojit síly s Hypocentrem Modré pyramidy. Vznikla velmi silná skupina zajišťující kompletní služby v oblasti bydlení a financí. Následně jsme se rozrostli o další související služby, jako je realitní kancelář, prodej energií, výstavba rodinných domů, interiérový design nebo výroba nábytku a v roce 2018 působíme pod jednou značkou BIDLI. Díky tomu jsme získali obrovskou konkurenční výhodu a troufám si říci, že na českém trhu není jiná firma poskytující všechny tyto služby komplexně pod jednou střechou.  

Podrobné informace o službách skupiny BIDLI ČB a kontakty na jednotlivé průvodce najdete na oficiálním webu společnosti. Přijďte zjistit, jak být jednoduše doma. 

Proč jste zvolili ten zvláštní název?
Lenka: Každý z nás sní o vlastním hezkém domově. Cesta ke splnění tohoto snu bývá dost zdlouhavá a komplikovaná. My jsme se rozhodli, že našim zákazníkům ukážeme novou a přímou cestu, jak tento domov získat. Naši odborníci myslí za své klienty dopředu a hledají pro ně komplexní a nejlepší řešení přesně podle jejich potřeb. Tuto přímočarost, s níž se naši klienti dostanou ke svým domovům vyjadřujeme měkkým „i“ v našem názvu. Proto říkáme: Bidli – Jednoduše doma. 

Zvláštní také je, že své poradce a realitní makléře označujete jako „průvodce“
Jarda:
Oproti konkurenci je naše filozofie odlišná. Je nás už více než 600 a každý z nás se specializuje na jiný obor a dohromady funguje jako jeden tým. Ano, děláme byznys, ale vždy je pro nás prioritou snaha pomoci klientovi na cestě za novým domovem. Díky komplexnosti nabízených služeb se z poměrně komplikovaného procesu stává hračka. Proto nás také klienti vyhledávají i aktivně doporučují svým známým. Pravdou také je, že přičiněním několika konkurenčních firem i přístupem řady neseriózních „poradců“ na volné noze se výrazy „finanční poradce“ a „realitní makléř“ proměnila v hanlivá označení.

Na jaké novinky se v Bidli zákazníci mohou těšit?
Lenka: Asi tou nejnovější je technologie virtuální reality, kterou postupně zavádíme do všech větších poboček. Díky ní se zákazníci můžou virtuálně podívat do bytu, který je teprve ve fázi výstavby. Technologie jim umožní se v bytě nejen pohybovat a prohlížet, ale také si mohou měnit barvy v místnostech, vybavení a řadu dalších důležitých parametrů. Díky tomu klienti ušetří čas i značné finanční prostředky, protože svůj výběr si může kdykoliv nakonfigurovat a vyzkoušet, i když na svůj byt teprve čeká.   

Kde vás zákazníci najdou?
Jarda: Právě v těchto dnech se stěhujeme do zbrusu nových a mnohem větších prostor administrativního centra Piano, které se nachází na Lidické třídě, kousek od centra Českých Budějovic. Sloučili jsem stávající kanceláře v IGY Centru a v budově Eonu u zimního stadionu. Největší výhodou pro zákazníky bude snadná dostupnost a hlavně fakt, že všichni průvodci jsou nyní hezky pohromadě. 

Touto cestou bychom zároveň rádi pozvali všechny vaše čtenáře na nezávaznou návštěvu k nám do Bidli dne 17. května od 14 hod. Představíme vám veškeré naše služby, včetně virtuální reality, nabídneme výbornou kávu a malé občerstvení. Těší se na vás celý tým Bidli ČBJ

Štítky domov, Jaroslav Svoboda, stavba, průvodce, Drbna.cz

Pomáháme zákazníkům plnit sny o vlastním domově, říkají Jaroslav Svoboda a Lenka Žáková z Bidli ČB  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.