Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference Digidějovice bude mít nabitější program než loni

PR článek

Konference Digidějovice je už za dveřmi, proto jsme se rozhodli vám ji trochu přiblížit rozhovorem s hlavním organizátorem Robertem Klein.

O čem vůbec konference Digidějovice je a co je jejím cílem?
Digidějovice je konference o online marketingu. Naším hlavním cílem je zvýšit povědomí o online marketingu a rozšířit v něm lidem z Jihočeského kraje obzory. Na konferenci zároveň spolupracujeme s Ekonomickou fakultou Jihočeské univerzity. Díky tomu nám pomáhá skupina studentů, která výstup z konference bude prezentovat před komisí.

Naší hlavní cílovou skupinou jsou podnikatelé a referenti marketingu, kteří chtějí zjistit, o čem ten online je. Ale myslím si, že se konference může zúčastnit každý, kdo se jen trochu zajímá o marketing, případně by se chtěl v budoucnu online marketingu věnovat. Užitečná může být i pro každého, kdo má vlastní webové stránky.

Od jakého roku se konference koná a kdo ji pořádá?
Konferenci od roku 2015 pořádá digitální agentura INIZIO a Jihočeská hospodářská komora. S nápadem pořádat něco podobného přišli jednatel společnosti INIZIO Jan Nedvěd a paní ředitelka JHK Lenka Vohradníková. První tři ročníky se konaly v menším formátu v budově Hospodářské komory, konference měla menší formát, byli zde jen 3 řečníci a okolo padesáti účastníků. Loňský rok jsme se rozhodli pojmout konferenci ve větším stylu, vymysleli jsme nový název, pozvali více řečníků a změnili místo konání.

Kde se tedy loni konference konala a kolik na ni dorazilo účastníků?
Konferenci jsme přesunuli do hotelu Clarion, kde jsou skvěle vybavení a mají s pořádáním podobných akcí bohaté zkušenosti. Loňský rok se konference účastnilo 170 lidí a jako řečníci zde vystoupili Vilém Rubeš nebo Jan Junek. Od účastníků jsme dostali pozitivní zpětnou vazbu, tak jsme se rozhodli konferenci ještě rozšířit.

Na co se tedy účastníci mohou těšit tento rok?
Na našlapaný program, kdy vystoupí celkem 9 řečníků. Myslím, že tento rok se nám podařilo pozvat opravdové experty z online marketingu, kteří mají spoustu zkušeností, které mohou účastníkům předat. Zároveň jsme konferenci přesunuli do větších prostor divadelního sálu v Metropolu.

Kdo tedy na konferenci vystoupí?
Jako hlavního řečníka máme Davida Špinara, který má přes 20 let zkušeností. Založil jednu z nejznámějších agentur v České republice H1, 2 roky působil v Google. V současné době je CEO investiční skupiny Miton, do jejíž portfolia patří Glami, Bonami, Rohlik.cz nebo DámeJídlo.cz. Dále vystoupí Jan Tichý z agentury Taste, ten v Čechách patří mezi největší odborníky na analytiku a je Google Partners Trainer. Také bych chtěl vypíchnout Radka Hudáka CMO z Shoptetu, který bude mluvit o tom, jak se odlišují úspěšné weby od těch průměrných na základě dat z Shoptetu, což je nejpoužívanější e-shopová platforma v České republice. O dalších skvělých řečnících si můžete přečíst na našich stránkách: http://www.digidejovice.cz/recnici.html.

Jaká budou témata přednášek?
David Špinar představí trendy v online pro rok 2019, pak máme 2 témata ohledně tvorby webu, jak už jsem zmiňoval, Radek Hudák bude mluvit o e-shopech a Martin Petrášek představí případovou studii o úpravě webu flexi.cz. Matez Jindra a Jan Páv budou mluvit o tom, jak poznat své zákazníky. Ze sociálních sítí jsme zařadili celkem 3 témata, a to Adama Zbiejczuka, který bude mluvit o Instagramu, dále Vojtěch Dlouhý představí Chatboty a Jan Nedvěd vysvětlí, jak vyzrát na Facebook reklamy. Celé to shrne a propojí Jan Tichý ve své přednášce o cross-channel marketingu, tedy je se jednotlivé kanály navzájem ovlivňují a jak jsou všechny aktivity propojené.

Kde se zájemci o konferenci mohou přihlásit?
Přihlášení je možné na našich stránkách www.digidejovice.cz, kde zájemci naleznou i kompletní program, představení jednotlivých řečníků a témat přednášek.

Štítky České Budějovice, Digidějovice, konference, Robert Klein, Česko, Jan Nedvěd, přednáška, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Jan Tichý, Shoptet, Jihočeský kraj, Google

Konference Digidějovice bude mít nabitější program než loni  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.