Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Marta Kubišová slaví pětasedmdesáté narozeniny. V rodných Budějcích zakončí pěveckou kariéru

Marta Kubišová má dnes, ve středu 1. listopadu, v sedm hodin večer poslední koncert. Odzpívá ho v rodných Českých Budějovicích, kde tak definitivně ukončí pěveckou kariéru. Vystoupení v rámci rozlučkového turné Marta naposledy si naplánovala na den svých pětasedmdesátých narozenin. Také Budějcká Drbna se připojuje ke gratulantům a zpěvačce s magickým hlasem přeje k nádhernému životnímu jubileu hlavně zdraví. A právě teď je ten nejlepší okamžik, abyste si i vy mohli vychutnat exkluzivní rozhovor s Martou Kubišovou.

„Bylo to něco fantastického a nezapomenutelného. Bylo pro mě velkou ctí setkat se Martou Kubišovou. Osobně jsem se mohla setkat a povídat si s mým velkým pěveckým vzorem, se zpěvačkou, kterou velice obdivuji," ještě dnes s obrovským nadšením vzpomíná Kateřina Matoušková, mladá zpěvačka z Českých Budějovic, která je obdarována podobnou barvou hlasu jako Marta Kubišová a která má proto ve svém repertoáru písničky Marty Kubišové. 

Právě díky Kateřině Matouškové vznikl v pražském Divadle Ungelt pro Budějckou Drbnu tento velice zajímavý rozhovor. Podívejte se na něj.

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky Marta Kubišová, koncert, narozeniny, rozhovor, České Budějovice, Drbna.cz, kariéra, Kateřina Matoušková, Divadlo Ungelt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Marta Kubišová slaví pětasedmdesáté narozeniny. V rodných Budějcích zakončí pěveckou kariéru  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.