Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

KOMENTÁŘ: Parodie či realita? Pána škemrá o „lajky" na facebookové skupině

„Vážení SPďáci a SPďačky, jestli chcete úspěšné senátní volby, dejte mi sem - na stránku like,“ začíná svůj boj o senátorské křeslo Lubomír Pána, který do senátu kandiduje za SPD. Co na to říct. Jiný kraj, jiný mrav.

Úspěšnost senátních voleb teď závisí na tom, jestli dají fanoušci facebookové skupiny „Fanklub Tomia Okamury a SPD“  To se líbí Lubomíru Pánovi. Přeci jen má fanklub 17 tisíc lajků a chudák Pána jen pouhé čtyři stovky. Dobře si to spočítal.

ČTĚTE TAKÉ: Euroskeptické SPD vyslalo do boje o senátorské křeslo zakladatele Vysoké školy evropských a regionálních studií

Novou taktikou kandidáta na senátora pro Budějovicko a Třeboňsko je tak vyvolat dojem, že je velmi populární. I za cenu toho, že se bude líbit lidem z jiného obvodu. Pána ví, že čím víc líbíků, tím větší dosah budou mít jeho příspěvky. Můžeme doufat, že všechny budou tak vtipné, jako ten poslední.

„Proto prosím, zanechte like a do komentářů označte jméno jednoho ze svých kamarádů z SPD, aby tento příspěvek měl hodně komentářů a zobrazil se více lidem,“ uzavírá svou facebookovou kampaň.

Nejsem tedy žádný odborník, ale možná bych příště doporučila připojit nějakou soutěž.

Chcete vyhrát poukaz na nákup v našem e-shopu? Dejte lajk facebookové stránce a do komentářů označte kamaráda/ kamarádku, se kterým/ kterou byste si nákupy náramně užili!

Svět se vyvíjí. S ním i politické kampaně. Babiš rozdává koblihy, Pána sbírá lajky. Těžko říct, který způsob je horší.

Foto Facebook Lubomír Pána

Štítky Lubomír Pána, senátor, kandidatura, volby, Svoboda a přímá demokracie, Tomio Okamura, Vysoká škola evropských a regionálních studií, Andrej Babiš, CHKO Třeboňsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KOMENTÁŘ: Parodie či realita? Pána škemrá o „lajky" na facebookové skupině  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.