Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

CO VY NA TO? Modernizace výstaviště je podle Budějčáků dobrý nápad

Z budějckého výstaviště by měl být v budoucnosti areál, který nebude žít jen o výstavách či festivalech. Jako nový multifunkční park by měl přilákat děti i dospělé. Uvítali by Budějčáci takovou novinku? A co by podle nich v areálu rozhodně nemělo chybět?

Marie Tichá, České Budějovice

Já si myslím, že už takhle se na výstavišti koná docela dost akcí, takže nevím, co dalšího by mě tam přilákalo. Kdybych tam ale měla vyrazit mimo ty pořádané akce, tak bych určitě uvítala prostor pro uspořádání pikniku, nějakou zeleň. Nebo třeba dětské hřiště, další prostor pro rodinu by určitě nebyl na škodu.

Eva Jařtová, Brno

Já mám třeba zkušenost z Brna, kde je areál výstaviště pod městem a tam to opravdu jen vzkvétá. Pořádá se tam spoustu akcí. Jak kulturních, tak i sportovních, a to je podle mě lákadlem pro lidi. 

Martin Štěpánek, Rudolfov

Já si teda neumím představit, proč bych tam chodil. Je to podle mě i daleko od centra a máme tady Stromovku, která podle mě slouží stejný způsobem. Museli by tam postavit něco, co tady opravdu chybí, abych se rozhodl na výstaviště jít, ale teď mě opravdu nenapadá, co by to mělo být.

Jaroslava Nováková, České Budějovice

Já jsem o tom nikdy nepřemýšlela, abych pravdu řekla. Vždycky by mě ale určitě přiláka nějaká kultura. A zeleň. Té rozhodně ve městě není nikdy dost.

Aneta Přibylová, Vysočina

Taková modernizace je podle mě skvělý nápad. Uvítala bych tam nějakou pěknou kavárnu, s hezkým odpočinkovým místem, kde se dá posedět.

S jakým názorem nejvíce souhlasíte?

Celkem hlasovalo50 čtenářů

Štítky Co vy na to?, anketa, České Budějovice, výstaviště, novinka, kongresové centrum, Brno, Martin Štěpánek, Rudolfov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Modernizace výstaviště je podle Budějčáků dobrý nápad  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.