Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

CO VY NA TO? Zastávky Na Dlouhé louce jsou dobrý nápad. Uvidíme, jak budou fungovat v praxi

Dvě nové zastávky městské hromadné dopravy Na Dlouhé louce jistě potěší všechny, kteří se do této oblasti vydávají za nákupy nebo za sportem. Méně však potěší řidiče, kteří po frekventované silnici jezdí. Co na to říkáte vy, Budějčáci? Jsou zastávky Na Dlouhé louce dobrým nápadem? Budete je využívat?

Petra Simotová, České Budějovice

Myslím si, že to je celkem dobrý nápad. Když tam udělají dobré přechody, aby lidi nemuseli přebíhat přes silnici, jako je to třeba u Mercury, tak věřím, že to své využití najde.

Adam Maliňák, České Budějovice

Přijde mi to jako dobrý nápad. Kdybych třeba do Kauflandu potřeboval a neměl bych auto, asi bych tu zastávku využil. Jestli tam budou lidé přebíhat přes silnici je věc druhá. Nicméně je to každého osobní záležitost.

Michaela Fefrčková, České Budějovice

Jestli tam zastávky budou nebo ne, je mi celkem jedno, protože je stejně nebudu využívat. Nicméně představa, že tam zastávky budou asi není špatná, ale jak bude autobus vyjíždět přes tři pruhy, aby mohl odbočit doleva, si zrovna na Dlouhé louce neumím představit. A myslím si, že stejně jako u Metropolu nebo u Mercury tam budou lidé přebíhat silnici. 

Marie Roškotová, České Budějovice

Městskou dopravou jezdím. O tom, že by měly být na Dlouhé louce zastávky nevím, ale přijde mi to jako dobrý nápad. Bydlím na Vltavě a když potřebuju do Kauflandu, tak věřím, že tu možnost využiju.

Štítky Co vy na to?, anketa, Budějce, Dlouhá louka, zastávky, louka, silnice, České Budějovice, Kaufland, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Zastávky Na Dlouhé louce jsou dobrý nápad. Uvidíme, jak budou fungovat v praxi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.