Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hlasujte pro drbňátko za měsíc prosinec

Hlasování o drbňátko měsíce listopadu je u konce. Nejvíce hlasů od vás dostal Sebastian Schmied, který se tak stal vítězem! Gratulujeme! Na druhém místě skončil Jan Strnad a bronzovou pozici bere Sára Kaňková.

Na zmíněná miminka čekají v redakci Budějcké Drbny dárkové balíčky od společnosti dm drogerie markt Česká republika! Prosíme rodiče, ať nás kontaktují na e-mailu sefredaktor@budejckadrbna.cz a domluví si termín předání.

Nyní vyhlašujeme soutěž listopadových drbňátek. Od společnosti dm drogerie markt Česká republika získají tři drbňátka s největším počtem hlasů dárkové balíčky v hodnotě 2000, 1500 a 1000 korun. Hlasování je jednoduché – stačí se registrovat na webu Budějcké Drbny, přihlásit se, rozkliknout připojenou fotogalerii pod článkem a dát hlas tomu miminku, které se vám zdá nejroztomilejší. Každému miminku můžete dát jeden hlas. Facebookové hlasy nebudou brány v potaz.

Všem miminkům přejeme, ať se jim na tom našem světě líbí, a maminkám a Nemocnici České Budějovice děkujeme za spolupráci! Hlasování bude ukončeno v pondělí 11. února. V případě zájmu o zařazení do soutěže zašlete fotografii miminka z budějcké porodnice na adresu miminka@budejckadrbna.cz.

drbňátka prosinec 2018

Čtvrtek, 10. ledna 2019, 09:39

Darvašová Markéta
Vaňásek Kryštof

Foto Koláž Drbňátek

Štítky drbňátko, hlasování, miminko, prosinec, soutěž, Jan Strnad, Dm-drogerie markt, Česko, Drbna.cz, České Budějovice

SOUTĚŽ: Hlasujte pro drbňátko za měsíc prosinec  |  Drbňátko měsíce  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.