Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Město rozezní Jihočeský jazzový festival - ČEZ 2014

Tento týden si můžete vybrat z pestré kulturní nabídky. Zastavit se můžete Na stojáka v IGY Centru, kde vás pobaví Lukáš Pavlásek, odpočívat můžete v letním kině Háječek u filmů Milionář z chatrče nebo Avatar a pohádky se opět budou hrát na nádvoří českobudějovické radnice.

Hudební večery na náměstí

V úterý od 19 hodin vystoupí na náměstí Přemysla Otakara II. jazzrocková kapela Tarapaca Jazz. Ve čtvrtek ve stejný čas uslyšíte instrumentální beatovou kapelu Gama CB a v sobotu poběží od 16.30 18.30 hodin Mezinárodní festival estrádních kolektivů dětí a mládeže s názvem Svátek času.

Letní představení pod širým nebem

Malé divadlo pořádá pouliční představení pro celou rodinu. Na hru Quijote! se můžete přijít podívat v úterý i ve středu ke Galerii Pod kamennou žábou na Piaristickém náměstí vždy od 19 hodin.

Radniční léto

Divadlo ŠUS zahraje na nádvoří radnice v úterý od 20 hodin pohádku s názvem Barbucha. Ve středu od 18 hodin uslyšíte Pavla Žalmana Lohonku a spol. Čtvrteční den rozjasní Téměř divadelní společnost pohádkami Kouzelná píšťalka a Labutí panna od 18 hodin.

Ve středu města ve středu

Stejně jako minulý rok, tak i letos se můžete těšit na večerní koncerty před Sokolovnou. Tuto středu si užijete s kapelou Groovin High od 20 hodin. Chybět nebude venkovní bar.

Středa, zapařit je třeba

Tohoto hesla se drží nejznámější budějcké kluby, které na tuto středu přichystaly zajímavé mejdany. V Komiksu se odehraje Hip - Hop Night s Dj Ramelem od 21 hodin. Dance Madness Party vypukne ve 21 hodin v Broukárně a akce s názvem Big Wednesday začne ve 22 hodin v Dance baru Paradox.

Zastavte se Na stojáka

Čtvrteční podvečer si zpestříte živým stand up vystoupením Lukáše Pavláska. Na stojáka bude probíhat na venkovním parkovišti ve 3. patře nákupního centra IGY od 18 hodin.

Central Park Slavie

Ve čtvrtek se na letní scéně Kulturního domu Slavie odehraje akce s názvem Majálesový Central Park. Krásné odpoledne strávíte s živou i elektronickou hudbou, promítáním fotografií či piknikem. Pátek přinese od 18 hodin Somersby Gangster Trippin. Do 22 hodin se bude hrát a tančit venku, pak se celá akce přesune do Café klubu Slavie.

Letní kino Háječek uvádí

Milionář z chatrče, film, který vyhrál osm Oskarů, poběží ve čtvrtek od 20.45 hodin. V pátek se bude ve stejný čas promítat oblíbený dobrodružný snímek Avatar.

Jihočeský jazzový festival - ČEZ 2014

V pátek vypukne dvoudenní jazzový festival na Piaristickém náměstí. První den zahájí program budějcká pop jazzová skupina Season Match a vrcholem večera bude americká kapela Dave Douglas Quintet. Afterparty se bude odehrávat v klubu Highway 61 s kapelou Groovin High.

Sobotní program odstartuje od 17 hodin další českobudějovická kapela Musiquarium. Následovat bude skupina Markovič Funky Family a zlatým hřebem večera bude fenomenální basista a zpěvák Richard Bona, který představí svůj zbrusu nový Flamenco Project. V rámci tohoto festivalu vystoupí i některé kapely ve čtvrtek zadarmo v Třeboni.

Díky Budějcké Drbně můžete soutěžit o volné vstupenky.

O dalších akcích nejen z kultury si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky kulturní přehled, tipy, kultura, České Budějovice, festival, hudební skupina, ČEZ, pohádka, Lukáš Pavlásek, Avatar, Milionář z chatrče, Háječek, nádvoří, Tarapaca jazz, Pavel Lohonka, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město rozezní Jihočeský jazzový festival - ČEZ 2014  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.