Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

ODD Palace, TBF, Vees. Hudební bouře se žene na Budějce

Tento týden se však nebude jen tančit a poslouchat hudba, ale i degustovat. Nejlepší česká i moravská vína aktuální nabídky na trhu ochutnáte v Clarion Congress Hotelu.

Dánská kapela zahraje v Budějcích

Hudební klub mcFabrika uvítá v úterý na svém podiu kapelu ODD Palace. Těšit se můžete od 20 hodin i na českou skupinu No Stress.

Hudební večírky v K2

Nejlepší songy z hudební scény bude hrát v úterý od 21 hodin DJ Gizzy v K2. Akce je podporována Budvarem, který letos slaví sto dvacáté narozeniny, takže na každý rok připadá jedno pivo zdarma. Přijďte včas, léta letí rychle.

První pořádná studentská akce je přichystána na středu v nejlépe ozvučeném klubu v kraji. Tequila party vypukne od 21 hodin a hrát vám bude DJ Daniel Čechtický z Tábora. 

Kapela HEband se chystá v pátek hrát v K2. Koncert začne ve dvacet hodin.

Hodně muziky za málo peněz

Ve Velbloud Music Baru vystoupí v úterý dvě české kapely. Těšit se můžete od 20 hodin na The Needs a Lucky Brew.

V pátek se ve Velbloud Music Baru bude slavit. Křtít se budou desky kapely Masáž a TBF. Spolu s nimi ten večer od 20 hodin vystoupí i kapela Červen.

Ve Vaně vystoupí známý písničkář

Slávek Janoušek, folkový písničkář, vystoupí ve středu spolu se svým kamarádem Lubošem Vondrákem. Recitál je nachystán od 19:30 v Horké Vaně.

Thot a The Hump

Belgičtí experimentátoři Thot si častým koncertováním a kvalitními nahrávkami získávají fanoušky po celém světě. Ostatně známým pojmem jsou už i v České republice! Ve středu zahrají ve Fabrice, kde je doplní jihočeští The Hump. Začátek ve 20 hodin.

Finští Khroma v Budějcích

Ve čtvrtek se ve Fabrice v rámci svého evropského turné zastaví finští Khroma. Jedná se o jejich jediný český koncert, už o den později se tato alternativní metalová kapela bude nacházet v Polsku. Jako předkapela zahraje Meresiew. Začátek ve 20 hodin.

Divadlo i hudba v DK Metropol

Vokální skupina Fragile, složená z populárních osobností, vystoupí ve středu ve Společenském sále DK Metropol. Interpretaci známých světových hitů si vychutnáte od 19:30.

Taneční diskotéka od 2 let pod vedením Míši, kterou znáte z televizních programů pro děti, je přichystána ve Společenském sále DK Metropol od 10:30. Děti si v sobotu nejen zatančí, ale i zasoutěží. Rozhodně se nebudou nudit.

Divadelní představení s názvem Teď ne! se bude hrát v neděli v Divadelním sále DK Metropol. Hra o úspěšném muži, jeho krásné ženě a náhodě začne v 19 hodin.

Do baru přijede kytarista, zpěvačka a komik

Příjemný večer vás bude čekat ve čtvrtek, přijdete-li do Café Klubu Slavie. Coverované popovky prokládané stand-up comedy show začnou znít v 19:30.

Na pátek je v Café Klubu Slavie nachystaná známá akce. Somersby Gangster Trippin začne ve 21 hodin.

Hudební festival pro charitu můžete navštívit v Café Klubu Slavie v sobotu. Hrát se bude i ve vedlejším Highway 61 Jazz & Blues Club. Veškeré vstupné půjde na financování Oblastní charity Třeboň. Kapely Vees, Houpací Koně, Adrian T. Bell a Kill The Dandies uslyšíte od 18:30.

Dukla vozovna ve Fabrice

V pátek ve Fabrice zatopí kultovní pankáči Dukla vozovna, kteří mají v zádech novou desku Sen nezbedného punka. Společně s nimi zahrají soubory PPB a Lekses. Začátek ve 21 hodin.

Módní přehlídka s Kateřinou Průšovou či Monikou Leovou

Dvoudenní oslavu osmých narozenin chystá o víkendu Nákupní centrum Géčko v Českých Budějovicích. V rámci akce se v sobotu od 14 hodin uskuteční módní přehlídky. Modely předvedou MISS ČR Kateřina Průšová, Česká Miss Earth Monika Leová a Muž roku Miroslav Kolenyak. Vystoupí také Martina Pártlová. Na narozeninové oslavě samozřejmě nemůže chybět dort. Ten bude nakrojen v 17.30 hodin.

Královský košt České Budějovice

Velká pultová degustace tří set nejlepších vín soutěže Král vín České republiky začne v pátek v Clarion Congress Hotelu. Formou koštu budou od 18 hodin prezentována nejlepší vína aktuální nabídky českých i moravských vinařů.

Ukázka vyproštění zraněných z auta

V neděli od 14 do 17 hodin můžete na parkovišti (náplavce) u Dlouhého mostu sledovat ukázku vyproštění zraněných osob z havarovaného vozidla. Zasahovat budou i kynologové se psy. Po názorné ukázce budou mít návštěvníci možnost volné prohlídky techniky záchranářů, hasičů a policistů.

Štítky hudební skupina, České Budějovice, víno, Dům kultury Metropol, Monika Leová, Kateřina Průšová, Budějovický Budvar, bouřka, Česko, Slávek Janoušek, Martina Pártlová, Miss České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ODD Palace, TBF, Vees. Hudební bouře se žene na Budějce  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.