Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Znepokojivý horor se vrací. Ve čtvrtek má premiéru film Sinister 2

Je to pěkně děsivý parchant, který má rád dětské duše! Bagul vám před třemi lety přivodil mrazení v zádech a nyní je zpět. Ve čtvrtek v kinech startuje dvojka úspěšného hororu Sinister!

Sinister 2

Fanoušci hororových filmů mají v posledních letech opět žně. Krev stříká do všech stran a pokud ne, tak se po plátně alespoň prohánějí pěkně nechutní bubáci. Sinister se mohl pochlubit naprosto parádní a skutečně děsivou atmosférou, díky které se stal jedním z nejvýraznějších hororů posledních let. Podaří se na kvalitní jedničku navázat? To zjistíme již dnes! Film nevhodný do 15 let.

Gangster Ka

Gangster Ka zkoumá mechanismus organizovaného zločinu, vnáší světlo do šesti miliardového tunelu a snaží se objektivně ukázat zrod skutečného gangstera. Tak nový český snímek popisuje distributor. Už jen z těchto slov je jisté, že nás čeká pěkně napínavý a drsný biják, kterých se v Čechách příliš nerodí. V hlavní roli Hynek Čermák, kterému sekundují Alexej Pyško či Jaromír Hanzlík. A jak je zmíněno na plakátech - Varování ministerstva: Peníze jsou silně návykové! Film nevhodný do 12 let.

American Ultra

To se tak den co den povalujete, řešíte jediný problém, a to kde sehnat trávu, a najednou vám jde někdo po krku. Proč? Protože jste takzvaný spící agent! Že je to vzrušující? Ovšem jen v případě, že nejste agent určen k likvidaci. A právě tím je Mike, hlavní postava nové akční komedie American Ultra. Chybějí vám vyhulené komedie, kterých byla na začátku milénia kina plná? V tom případě si tento film nenechte ujít! Film nevhodný do 15 let.

Kromě zmíněných premiér můžete tento týden v CineStaru navštívit ještě jednu novinku - předpremiéru filmu Labyrint: Zkoušky ohněm, která se uskuteční v sobotu v 19:00.

Foto: Focus Features

Štítky horor, film, Sinister 2, Sinister, kino, premiéra, Gangster Ka, Hynek Čermák, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Česko, Focus Features

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znepokojivý horor se vrací. Ve čtvrtek má premiéru film Sinister 2  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.