Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Kulturní akce míří do nových prostředí. Klub K2, Vodárna i Velbloud otevírají

Kam půjdu tento týden? V úterý do Velblouda na skate-punkovou noc, středa je jasná před sokolovnou, kde zahrají Better Way. Ve čtvrtek si dám chill doma, abych v pátek zvládla oslavit novou podobu klubu K2, a v sobotu si rozhodně nenechám ujít Den v Budvaru. V neděli budu ráda, že se nehýbu. A co vy?

Skate-punková noc

Velbloud Music Bar podstoupil menší rekonstrukci a první akce, kterou zažijete v novém prostředí, bude v úterý od 20:30. Rozhodně si nenechte ujít švédskou kapelu Shuvit nebo kapelu Wane Sick, PPB a rovněž uslyšíte skupinu Flaška Visočini.

Ve středu města ve středu

Každou letní středu si můžete přijít před sokolovnu užít od 20 hodin zajímavý koncert. Tento týden uslyšíte kapelu Better Way, kteří budou hrát unplugged. Chybět nebude alko i nealko občerstvení.

Předvádění lidových řemesel

Tento týden se ve středu v Galerii Na dvorku naučíte plést výrobky ze slámy. Dále bude k vidění řezbářská tvůrčí dílna. Řemesla si budete moci sami vyzkoušet od 12 do 18 hodin.

Science Show

Lektoři libereckého vědeckého centra zavítají ve středu do Obchodního centra Čtyři Dvory, aby ukázali, že věda není nuda. Show plná napětí, výbuchů a ohňů začne v 15 hodin.

Tradiční tančírna

Prázdniny jsou pryč a další dvě středy jsou v Café Klubu Slavie vyhrazené pro milovníky latinsko-amerických tanců. Do rytmu salsy se ponoříte od 20 hodin.

Vodárna otevírá

V areále pod Vodárenskou věží vystoupí v pátek od 18 hodin Pavlína Jíšová se skupinou, Ivo Jahelka a oblíbení Nezmaři.

Slavnostní otevření K2

V pátek se můžete těšit na otevření legendárního klubu K2. Ještě předtím, než zjistíte, jak dopadla rekonstrukce, uvidíte venku od 19 hodin exhibici na kolech, pole dance show Lucie Šimkové či hudební vystoupení Wild Sticks. Afterparty proběhne již uvnitř, kde budete od 21 hodin žasnout nad výkonem DJ QO.

Podpořme Arpidu s chutí

Většina z nás ráda jí. Dobře se najíst a ještě přispět na dobrou věc můžete v pátek od 16 hodin v centru Arpida. Přichystané je pro vás velmi bohaté menu a další lahůdky cizokrajných zemí, které budou vařit nejlepší kuchaři jižních Čech jako například Miroslav Dušek. Místo u stolu je nutné si předem rezervovat.

Den v Budvaru

Letos slaví pivovar Budvar 120. výročí jeho založení. Slavit se bude v sobotu tradiční akcí s názvem Den v Budvaru. Čekají vás dvě hudební podia, kde se vystřídají od 12 hodin zpěváci a kapely jako Děda Mládek Illegal Band, Zoči Voči, Miro Žbirka a Band, Karel Gott, Petra Janů, Mandrage, Alkehol a mnoho dalších.

Universum v kostce

Ještě před otevřením Universa v kostce projde městem ve středu od 17 hodin hudební průvod. Sraz je před centrem v ulici U Černé věže. Od 18 hodin pak bude v sídle tvořivá dílna, zábava pro děti nebo koncert žáků a lektorů.

O dalších akcích si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky Budějovický Budvar, hudební skupina, kulturní akce, vodárna, Karel Gott, Miroslav Žbirka, Petra Janů, Pavlína Jíšová, Ivo Jahelka, Alkehol, Mandrage, Děda Mládek Illegal Band

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kulturní akce míří do nových prostředí. Klub K2, Vodárna i Velbloud otevírají  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.