Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Meryl Streep opět řádí v hudební komedii. Tentokrát jako drsná rockerka

Ve filmu Mamma Mia všechny odrovnala jednou ze svých nejmilejších rolí. Abba, jemný humor, romantika... O sedm let později vstupuje Meryl Streep na plátna kin opět jako divoká, muziku milující žena. Tentokrát však o něco drsnější - jako rockerka ve filmu Nikdy není pozdě. Jak obstojí v konkurenci dalších premiér v CineStaru?

Nikdy není pozdě

Meryl už hrála snad všechny možné role, ale rocková zpěvačka a kytaristka? To tu ještě nebylo! Nikdy není pozdě je komedie, pod kterou je podepsán oscarový režisér Jonathan Demme, což už je samo o sobě zárukou kvality. Ostatně právě tento pán natočil strhující Mlčení jehňátek! Jak obstojí v rock'n'rollové komedii o divošce Ricki Rendazzové? Film přístupný od dvanácti let.

Kurýr: Restart

Jason Statham a Kurýr. Toto spojení už neplatí! Je tady totiž nový díl, který má jasný podtitul: Restart. Sice bez oblíbeného akčního herce, avšak se stejným tahem na branku. Zběsilé honičky, rychlá auta, kočičky... Zkrátka správný akční nášup! Film přístupný od dvanácti let.

We Are Your Friends

Párty začíná! We Are Your Friends je film o hledání vlastního stylu ve světě elektronické hudby. Dokáže se prosadit 23letý DJ Cole? Změní se jeho život, když se potká se starším harcovníkem Jamesem? A neskončí to všechno špatně, když si Cole začne dělat zálusk na Jamesovu kočku? Film přístupný od patnácti let.

Mune: Strážce měsíce 2D a 3D

A na závěr jeden milý animák! Hlavní postava Mune je snílek a šibal, který se stanem strážcem Měsíce! Taková role vyžaduje velkou zodpovědnost, se kterou má ale Mune problém. Je to totiž chodící katastrofa, která umožní strážci temna ukrást Slunce! Jak z toho ven? Film je i ve 3D a přístupný bez omezení.

Foto: Sony Pictures Releasing

Štítky Meryl Streepová, film, komedie, ABBA, Cinestar, Mamma Mia, Jonathan Demme, kino, Jason Statham, Mlčení jehňátek, We Are Your Friends, Měsíc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Meryl Streep opět řádí v hudební komedii. Tentokrát jako drsná rockerka  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.