Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Letním kině Háječek zahrají tři českobudějovické kapely

První srpnový týden si užijí hlavně filmoví fandové. Ti si jistě nenechají ujít Ozvěny anifilmu v Galerii Pod kamennou žábou nebo promítání Letního kina Háječek.

Léto ve městě

Hudební večer čeká Budějčáky v úterý na náměstí Přemysla Otakara II. Rocková kapela The Slakers to rozjede od 19 hodin.

Z náměstí se můžete přesunout na 21. hodinu do Galerie Pod kamennou žábou, kde proběhnou Ozvěny anifilmu 2015. Prezentovat se bude finská Akademie umění v Turku.

Nádvoří radnice rozezní ve středu folkové rytmy kapely Žalman a spol. Koncert začne ve 20 hodin.

Čtvrteční podvečer bude patřit na nádvoří radnice dětem. Téměř divadelní společnost zahraje loutkové pohádky Nafrněná princezna a Devět jednou ranou.

Další hudební večer se bude na náměstí Přemysla Otakara II. konat ve čtvrtek. JazZÍKAspol začnou hrát v 19 hodin.
Divadlo ŠUS si na pátek připravilo veselé maňáskové představení. Pohádky proti pláči uvidíte od 18 hodin na nádvoří radnice.

Ve středu města ve středu

Každou letní středu si můžete přijít před sokolovnu užít od 20 hodin zajímavý koncert. Tento týden uslyšíte kapelu z Madridu Street Wings. Chybět nebude alko i nealko občerstvení.

Letní řemeslné dílny

V Horní Plané budou během prázdnin probíhat řemeslné dílny v rodilém domě Adalberta Stiftera. Ve středu se bude hrát na tržnici od 17 hodin pohádka Červená Karkulka v podání Divadla Máma a Táta. Nachystaná bude také kaligrafická dílna, bludiště a praková střelnice.

Předvádění lidových řemesel

Tento týden se ve středu v Galerii Na dvorku nahlédnete do řezbářské tvůrčí dílny a naučíte se zpracovávat přírodní materiály.  Řemesla si budete moci i sami vyzkoušet od 12 do 18 hodin.

Večer v rytmu drum & bass

Velbloud Music Club pořádá ve středu mejdan v tanečním stylu. Za mixážním pultem uvidíte DJ Hanzalla, M4d.Doca, Tubuse a další DJs. Začátek akce je plánovaný na 21. hodinu.

Letní kino Háječek

Promítat se pod širým nebem bude tento týden ve čtvrtek. Kdo navštíví od 21 hodin Letní kino Háječek, uvidí českou komedii Probudím se včera. V pátek večer od 21 hodin se bude v kině promítat muzikálový film Revival.

Hudební večery v Háječku

V sobotu Letní kino Háječek nebude promítat film, ale poskytne své podium třem českobudějovickým kapelám, které vystoupí od 18 hodin. Uslyšíte skupiny Tryglodyt, Spanilá jízda a No Stress.

Oslava narozenin

Zoo Dvorec oslaví v neděli své osmé narozeniny. Slavit spolu s nimi budete moci od 9 hodin.

O dalších akcích si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky letní kino, hudební skupina, galerie, radnice, Pavel Lohonka, dílna, Přemysl Otakar II., Adalbert Stifter, Háječek, nádvoří, ZOO Dvorec, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Letním kině Háječek zahrají tři českobudějovické kapely  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.