Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jeden z trháků filmového léta přichází do kin, na plátna míří Ant-Man

Filmoví nadšenci se opět dočkali. V polovině července míří do kin film Ant-Man, který byl veřejností velmi očekáván a prozatím má jenom pozitivní ohlasy. V multikinu CineStar také můžete zajít na pokračování filmu Bez kalhot nebo na český snímek Domácí péče.

Ant-Man

Další Marvelovka zamířila do českých kin. Bývalý zloděj má unikátní schopnost zmenšit se a zároveň znásobit svou sílu. Musí se ujmou role hrdiny a pomoci svému mentorovi a zároveň doktorovi ohlídat tajemství, které se skrývá v obleku Ant-Mana. Ohrožují ho totiž nebezpečné překážky. Oba nakonec provedou chytrou loupež, která zachrání celý svět. Akční film, který můžete vidět i ve 3D, je dostupný od 12 let.

Bez kalhot XXL

Dámy, dávejte pozor. Do kin se vrací oblíbená americká komedie Bez kalhot, nyní s přívlastkem XXL. A v hlavní roli, stejně jako před třemi lety, nemůže chybět Channing Tatum. Ostatní členové skupiny chtějí také ukončit svou kariéru a napodobit tak Mikea, který odešel do profesního důchodu. Všichni, i s Mikem, se tak domluví na jedné závěrečné show. A dopadne to trochu jinak... Film je přístupný od dvanácti let.

Domácí péče

Poslední čtvrteční premiérou je český snímek, který měl premiéru na nedávno skončeném karlovarském festivalu. Zdravotní sestra Vlasta ošetřuje na jihu Moravy spoustu pacientů, ale vše se změní, když zjistí, že i ona sama bude potřebovat pomoci. Hledá tak mimo okruh lidí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů a esoterické mentorce začne objevovat svět alternativního léčení. Jenže její manžel této metodě nevěří, a tak musí vzdorovat jak nemoci, tak názorům Ládi. Komediální příběh plný dramat je přístupný všem.

Foto: Marvel Pictures

Štítky kino, Bez kalhot, Cinestar, Domácí péče, Marvel, film, Channing Tatum, plátno, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden z trháků filmového léta přichází do kin, na plátna míří Ant-Man  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.