Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Úchvatná show Máša a medvěd na ledě navštíví České Budějovice

V zimě čeká České Budějovice a další čtyři česká města výjimečný zážitek. V sobotu 28. listopadu se v Budvar Aréně představí velkolepá rodinná show Máša a medvěd na ledě. Je to jedinečný projekt, který vzniká v česko-slovenské spolupráci a za cíl si vytyčil potěšit všechny malé i velké fanoušky ruské pohádky Máša a medvěd. Jde o oficiální licencovanou show na motivy této pohádky, jakou ještě nikdo na světě dosud neviděl. Diváky čeká zcela nové dobrodružství Máši a medvěda, skvělá hudba, 3D a světelné efekty, české texty písní i dialogy.

Na přípravách show se podílejí skvělí čeští a slovenští umělci a herci. Hudbu složil Ondřej Soukup, který je kromě jiného autorem hudby k Oscarem oceněnému filmu Kolja a jeho skladby skvěle otextovala Gabriela Osvaldová. Tučňákovi propůjčila hlas fenomenální zpěvačka Lucie Bílá, písně hlavní hrdinky Máši nazpívala Lucie Šoralová a do postavy zajíce se zase vžil Jan Maxián. Angažování těchto výborných umělců je jasnou předzvěstí, jak velkolepá bude samotná show.

Všechny zajímavé a důležité informace najdete na oficiálním webu lední show www.masamedved.cz, kde si také můžete přečíst sérii článků ze zákulisí tvorby lední show na motivy takové známé pohádky, jakou Máša a medvěd bezesporu je.

Navštívit naše město, představit maskoty a dětem dát možnost vyfotit se s nimi plánuje společnost Comunique ještě před samotným představením. Místo a termín budou zveřejněny později na Facebooku. Nezapomeňte proto dát like na Facebook produkční společnosti Comunique. Na její stránce najdete kromě aktualit i spoustu soutěží o zajímavé ceny značky Máša a medvěd, jako třeba puzzle, trička, knihy a kostky. 

Vstupenky na představení show Máša a medvěd na ledě je možné zakoupit v síti předprodej.cz.

Tisková zpráva

Štítky Máša a medvěd, České Budějovice, pohádka, Budvar aréna, Ondřej Soukup, dobrodružství, Gabriela Osvaldová, Facebook, Lucie Bílá, Jan Maxián, Ceny Oscar, Kolja

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úchvatná show Máša a medvěd na ledě navštíví České Budějovice  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.