Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nová nálož napínavých a zábavných filmů dorazila do budějckého multikina

Hned pět filmů míří dnes v premiéře do budějckého CineStaru. Zajít můžete na dobrodružný film s Georgem Clooneym a Hughem Lauriem, českou komedii s Ondřejem Vetchým a Simonou Stašovou, nebo na animovaný příběh s fotbalovou tématikou pro celou rodinu.

Den blbec

Kdo by neměl alespoň jednou v životě den blbec. Když se ale půjdete podívat na tuto německou komedii, zjistíte, že váš den blbec je nic proti tomu, jaký prožije třicetiletý Till. Jeho život se změní při bankovní loupeži, kdy si pachatel vybere na útěk jeho auto a vezme si Tilla jako rukojmího v kufru. Jenže při sundání masky Till pozná lupiče. Jde o Nappa, který v jeho bance nedávno neúspěšně žádal o půjčku. A Tillovi se útěk najednou začne zamlouvat a přidá se po bok Nappa na zločineckou dráhu. Film je nevhodný pro děti do 12 let.

Země zítřka

Dobrodružná podívaná se skvělým hereckým obsazením v čele s hvězdným Georgem Clooneym. Ten se jako bývalý génius vydává s chytrou dívkou na poznávací cestu s cílem najít místo ztracené v prostoru a čase - Zemi zítřka. Jenže to, co se zde bude dít, navždy promění celý svět. A i je samotné. Sci-fi rodinný film je dostupný dětem od 12 let.

Život je život

Manželský pár, který tvoří František (Ondřej Vetchý) s Janou (Simona Stašová), se musí starat nejenom o patálie svých tří dcer, ale hlavně o ty svoje. Právě František by vedle nich rád viděl úspěšné muže, jenže je tomu naopak. Po dlouholetém kompromisu v podobě Mácháče se tentokrát nedaří shodnout se s Janou ani na dovolené. A když se v jejich životech objeví další žena i muž, je o zábavu postaráno. Česká komedie je dostupná dětem od dvanácti let.

Hurá na fotbal!

Animovaný příběh vypráví o Amadeovi, který od dětství trénuje fotbal. Ale ne ten klasický, nýbrž stolní. Navíc pracuje v baru a je zamilovaný do své kamarádky. Jen je stydlivý jí to říct. Nakonec se z něj stane nejtalentovanější hráč na světě. Jenže jednoho dne se do vesničky vrátí Ace, jenž chce odvetu za jedinou porážku, kterou kdy utrpěl. Bez mrknutí oka nechá srovnat vše se zemí. Zničený Amadeo uroní nad ruinami slzu, čímž oživi jeho malé spoluhráče. Začíná tím skvělé dobrodružství, na které může vyrazit celá rodina.

Poltergeist

Americký hororový snímek je o zcela jiném zpracování klasického rodinného příběhu. Klidný život se obrátí naruby v momentě, kdy se v domě začnou dít zvláštní věci. Rodina musí čelit útokům děsivých bytostí a následnému zmizení nejmladší dcery. Film je nepřístupný dětem do 12 let.

Foto: Walt Disney Pictures

Štítky fotbal, komedie, George Clooney, Simona Stašová, Ondřej Vetchý, film, Hugh Laurie, Cinestar, Walt Disney Pictures

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová nálož napínavých a zábavných filmů dorazila do budějckého multikina  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.