Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hudební zážitek slibuje koncert novozélandské zpěvačky Princess Chelsea

Tento týden si nejenom kulturně užijete, ale i pomůžete zemětřesením zasaženému Nepálu. Charitativní koncert, který se bude hemžit samými hvězdnými osobnostmi, se odehraje v ArtIGY. Další talentované osobnosti uvidíte i uslyšíte v Café Klubu Slavie, v DK Metropol i ve Velbloud Music Baru.

Novozelandská zpěvačka vystoupí ve Slavii

Název skupiny Princess Chelsea není Budějčákům nijak cizí. Zpěvačka Chelsea Nikkel si získala jihočeské publikum v rámci jednoho z předešlých Majálesů. Tentokráte ji uslyšíte v úterý v Café Klubu Slavie, kde její zajímavá hudba bude znít od 20 hodin.

Tento týden vás čeká v Café Klubu Slavie i tančírna salsy. Začátek Salsa Night bude ve 20 hodin.

Budějovické multižánrové uskupení 4D Band rozhýbají ve čtvrtek své fanoušky v Café Klubu Slavie. Koncert začne od 19:30 hodin.

Bouchaná tequila poteče v pátek proudem v Café Klubu Slavie, kde se od 21 hodin rozjede Tequila Party.

Představení plné geniální pohybové akce

V rámci Majálesu se otevřou brány bývalé smaltovny Sfinx, kde se v úterý představí fyzické divadlo. Continuo střídající výtvarné obrazy, komiku i tragiku bude hrát na téma zdi. U zdi se sejdeme ve 21 hodin.

Velbloud přináší čtyři večery plné dobré muziky

V úterý vás čeká vystoupení Budějovických křupanů od 20:30 a následovat bude kapela John Lewis Trio.

Retro party je připravena na čtvrteční večer od 21 hodin.

V rámci Nowherebound Acoustic Tour 2015 uslyšíte v pátek kapelu Rock Shit Hot z Německa a Američany Nowherebound. Začátek koncertů bude ve 20:30 ve Velbloudovi.

Nový klip pokřtí v sobotu ve Velbloudu punk-rocková kapela Pirates of the Pubs. Podpořit je přijede pražská skupina Vintage Wine od 20:30.

Po stopách Rock´n´rollu

Jarní koncerty mapující hudební éru rock´n´rollu, které se konají v kulturním klubu Horká Vana, uzavře ve středu poslední koncert. The Beatles v podání Tria Liam & Radim & Patrik si užijete od 20 hodin.

Italský večer

Správná bujará nálada dlouho do noci se ponese v otevřeném kulturním prostoru Kredance, kde bude ve středu od 19 hodin téct Prosecco proudem.

Koncerty i výstava v Metropolu

Bratři Malinové a Peroutka v akci se představí od 19 hodin v DK Metropol. Notoricky známé i méně známé písně udělají v jejich podání radost v pondělí na Malé scéně.

Koncert českého zpěváka a představitele Fantoma opery Radima Schwaba se odehraje ve středu v DK Metropol. Zamilované písně si poslechnete v rámci Amoroso 2015 na Malé scéně od 19 hodin. 

Všichni lidé jsou jeden svět. Tak se jmenuje výstava fotografií Jaroslava Kláska, kterou si budete moci prohlédnout v Galerii Nahoře v DK Metropol. Výstava začne úterní vernisáží od 17 hodin a pokračovat bude až do 20. června.

Koncert pro Nepál

Výjimečný večer zažijete ve čtvrtek v ArtIGY a ještě pomůžete zemětřesením poničenému Nepálu. Na charitativní akci vystoupí od 19 hodin nepálské tanečnice i hudebníci. Těšit se můžete také na Báru Hrzánovou, Jana Homolu z Wohnoutů, Pavlínu Jíšovou a kapely Nezmaři, Spolektiv, Semtam, HeBand, Vltava, Echt! či Drc a Flétny pro Nepál.

Paluba bude hrát grunge-folk

Kapela Bobesh se ve středu představí na Palubě. Projekt Jiřího Hebíka začne vydávat první tóny od 20 hodin. 

O dalších akcích nejen z kultury si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky koncert, Dům kultury Metropol, Chelsea FC, hudební skupina, Nepál, Princess Chelsea, Radim Schwab, John Lewis, Barbora Hrzánová, Pavlína Jíšová, Honza Homola, The Beatles

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební zážitek slibuje koncert novozélandské zpěvačky Princess Chelsea  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.