Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Milovník hudby Michel si chce poslechnout jedinečnou gramodesku, štěstí mu však nepřeje

Další novinka vstoupila dnes do budějckého Multikina Cinestar. Francouzská komedie s hercem, jenž hrál například v oblíbeném rodinném snímku Asterix a Obelix, láká všechny, kteří se chtějí odreagovat a pobavit. Zítra navíc Cinestar otevírá už ve 12 hodin.

Dejte mi pokoj!

Zábavná francouzská komedie pojednává o vášnivém milovníkovi hudby Michelovi, který na bleším trhu najde unikátní gramodesku muzikanta Neila Youarta. Jenže kdykoliv si ji chce v klidu poslechnout, všechno a všichni se proti němu spiknou a jemu se to tak nedaří. Herec Christian Clavier tak vynaloží veškeré úsilí, aby si konečně první album muzikanta vyslechl. Ale... Povede se mu to?

DÁMSKÁ JÍZDA 13. května: Život je život

Manželský pár, který tvoří František (Ondřej Vetchý) s Janou (Simona Stašová), se musí starat nejenom o patálie svých tří dcer, ale hlavně o ty svoje. Právě František by vedle nich rád viděl úspěšné muže, jenže je tomu naopak. Po dlouholetém kompromisu v podobě Mácháče se tentokrát nedaří shodnout se s Janou ani na dovolené. A když se v jejich životech objeví další žena i muž, je o zábavu postaráno. Česká komedie je dostupná dětem od dvanácti let.

Foto: Wild Bunch Distribution

Štítky Cinestar, komedie, Asterix a Obelix, hudba, Christian Clavier, Ondřej Vetchý, Simona Stašová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovník hudby Michel si chce poslechnout jedinečnou gramodesku, štěstí mu však nepřeje  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.