Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V sobotu zahraje v Budějcích kapela We On The Moon

Májové dovádění je za námi, ale kulturní dračení teprve před námi. Brzy nadejde čas jedné z nejlepších akcí v roce - Majálesu. Ještě před tím si však užijete divadelní představení Pohani nebo třeba výstavu grafických prací Václava Kabáta.

Výstava ilustrací

Galerie Hrozen zve od úterý na výstavu ilustrací, kreseb a grafiky předního českého ilustrátora a grafika Václava Kabáta. Výstava potrvá až do konce května. 

Café Klub Slavie zakazuje flákat se

Tradiční středeční tančírna je nachystána na tento týden v Café Klubu Slavie. Od 20 hodin se můžete těšit na akci Stricktly Salsa Night, na které rozhodně nebudete stát sami v koutě. 

Café Klub Slavie vyhlašuje zákaz pátečního flákání u televize a zve na promítání filmu Grandhotel Budapešť. Vstupné je dobrovolné, nebo kopa dobrého popcornu. Snímek si vychutnáte od 21 hodin na obřím plátně se skvělým zvukem.

V sobotu se bude Café Klub Slavie otřásat díky koncertu kapely We On The Moon, kterou od 20 hodin podpoří skupina All These Memories.

Divadelní představení Pohani

Do rodiny, která právě prochází krizí, zavítá hluboce věřící babička. Začnou se dít zázraky. Jaké, zjistíte, když v úterý od 19:30 navštívíte Jihočeské divadlo.

Satisfucktion v Budějcích

V pátek vám zahraje pár nových songů kapela Satisfucktion, která to od 21 hodin rozjede v Highway 61 Jazz & Blues Clubu.

Dětský den aneb vítání léta

Léto se blíží a je třeba ho pořádně přivítat. Den plný soutěží, her a zábavy je přichystán v sobotu na Rudolfovské třídě v domě číslo 103 v sobotu od 11 hodin.

Pin-up Party

Sklep Beseda pořádá v sobotu mejdan, na kterém budou znít songy dle vašeho přání. Proběhne karaoke a zaplní se taneční parket. Kraťasy s vysokým pasem, puntíky a pastelové barvičky rozzáří Besedu od 19 hodin. Návštěvníci oblečení v pin-up stylu mají vstup zdarma.

O dalších akcích nejen z kultury si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky kulturní tipy, We On The Moon, Jihočeské divoadlo, pohani, Grandhotel Budapešť, hudební skupina, České Budějovice, Václav Kabát, výstava, divadelní představení, Jihočeské divadlo, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sobotu zahraje v Budějcích kapela We On The Moon  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.