Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Šťáva proti kocovině, která vás zaručeně postaví na nohy

Asi každý zažil to ráno, kdy po bujaré noci nebyl schopen ani vstát z postele. Nebyl jsem a nejsem výjimkou… Ale dneska už vím, že i když padne nějaká sklenička navíc, mám něco, díky čemu budu hned od rána fungovat. Věřím, že takhle před silvestrem (nebo spíš po) se tenhle recept bude hodit i vám.

Kdo jsem?

Jmenuji se Milan Tripes a jsem bývalým aktivním sportovcem, od 18 let podnikám a vzhledem k hektickému životnímu stylu a nekvalitní stravě mi ve 25 letech totálně selhal organismus. Během necelého roku se má váha snížila na 45 kg a po jednom z vyšetření jsem zkolaboval a bojoval o život. Po úspěšné resuscitaci jsem ze dne na den změnil svůj životní styl, opustil fungující podnikatelský projekt a vrhnul se na restart vlastního zdravotního stavu. Do společenského i podnikatelského života jsem se vrátil po půl roce, kdy jsem denně odšťavňoval přes dva litry šťávy z bio surovin. Založil jsem nový projekt bio prodejny Spižírna, jejíž sortiment tvoří především základní čerstvé potraviny (pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty) a mnoho dalšího.

Tělo je po alkoholu plné toxinů a silně dehydrované, a tak je normální, že pociťujete nevolnost, bolí vás hlava a svaly, no prostě hrůza… Řešením je doplnit tekutiny a nakopnout tělo vitamíny a minerály. Zapněte odšťavňovač a připravte si mix, který proti kocovině používám, a vždycky zaručeně pomůže:

  • 2 jablka
  • stonek řapíkatého celeru
  • ¼ okurky
  • 1 cm zázvoru

I když nemáte na odšťavňování ani pomyšlení, garantuju vám, že nebudete litovat. Kdo chce, může nápoj vylepšit přimícháním nepasterované kokosové vody do hotové šťávy (stačí 100 ml). Je perfektní proti svalovým křečím a bolestem hlavy a účinek mixu se tím ještě zvýší!

Silná detoxikace na počkání: Jablko a spol.

  • Jablko je lék snad na všechno, takže v mixu na kocovinu nesmí chybět. Doplní draslík, skvěle detoxikuje a dodává energii.
  • Řapíkatý celer nastartuje metabolismus, aby se alkohol vyplavoval z těla rychleji.
  • Okurka se postará o detoxikaci jater a ledvin a tím urychlí vyplavení škodlivých látek. Kromě toho potěší vnitřní orgány alkalizujícím (odkyselujícím) účinkem.
  • Zázvor zklidní pocity na zvracení.

A moje doporučení na závěr?

  1. Den startujte touto šťávou, až poté si dejte něco dobrého k jídlu.
  2. Vypijte minimálně 300 ml, opravdu zafunguje a budete se cítit opět lépe.

Šťávu si připravte ze surovin, které mají pokojovou teplotu. Studenou šťávou byste mohli tělo naopak oslabit.


Video vzniklo ve spolupráci s prodejnou Spižírna a EU Juicers.

Autoři

Štítky Drbna radilka, recept, odšťavňování, zdraví, kocovina, jablko

VIDEO: Šťáva proti kocovině, která vás zaručeně postaví na nohy  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.