Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Křtiny, punk, techno a mnohem víc. Velbloud nabízí nadupaný program

Party až do rána slibuje nabitý program ve Velbloudovi. Milovníci hudby se mohou přijít vyřádit na koncert Waldenu už dnes, 9. února. Naplánováno je ale mnohem víc a na své si přijdou kluci i holky různých chutí.

Pátek 9. února - 20:00

Walden pokřtí novou kazetu „Šum“, pomůžou jim s tím hosté Nauzea orchestra a Wessele. Od Nauzey můžete čekat kabaret punk a dekadentní pop, ozvuky Berlína a rodného Ústí. Flitry a červené lampičky se třesou v noisových stěnách a čerstvá deska „Štěstí“ ho opravdu přinese. Od kapely Wessele zkoušející v muzeu nečekejte žádný futurismus, ale poctivou porci melancholie, zkoumající ty nejtemnější zákruty lidské duše. Jejich nová deska „Pochyby“ je na spadnutí.

Středa 14. února - 20:00

Kulturní fenomén společnosti, tak to je Slam poetry České Budějovice. Něco na pomezí poezie a divadla, performativní umění nebo rýmovaný stand-up - říká se tomu všelijak, ale kdo to nezažil, ten to nemůže chápat. A je to soutěž, kterou mají rukách diváci.

Pátek 16. února - 20:00

Circus Brothers, divoká, sedmičlenná kapela a stoupající hvězda na české scéně, která to umí na pódiu pořádně rozpálit. Svoji tvorbu charakterizují jako disco-balkan, který kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house a to vše v nástrojovém obsazení kytara, housle, tuba, klarinet, basa a bicí. K tomu se přidá ještě Dezert of the Day, svižný a melodický punkrock, poměrně novější formace na české punkové scéně, u Velblouda už kluci hráli a prý to stojí to za to. Rýsuje se tady zaručený mejdan až do ranních hodin.

Sobota 17. února - 20:30

Pro milovníky hardcore muziky má Velbloud další vymazlenou záležitost. Po dlouhé době v klubu vystoupí banda Meresiew, která letos v dubnu slaví deset let své existence. Vedle nich My Hard Lesson, vám naloží hned na úvod akce. Obě party jsou z Tábora a chtějí Budějčákům ukázat, jak se to dělá u nich.

Pátek 23. února - 20:00

Kohout plaší smrt & The Ownroadies & Pommes oder Pizza jsou tady! Do našich krásných Budějc se vrací kapela z mrazivého severu, bardové ošlehaní ledy a větry ze zemí, kde dávají dobrou noc tučňáci a sněhuláci. A dejte pozor, protože je to jedna z posledních akcí s končícím zpěvákem Matějem. Další výplní večera budou The OWNROADIES, jeden ze základních pilířů budějcké punkrockové scény, se kterou každá párty končí až ráno. K tomu všemu se přidá punk-rock z Berlína neboli Pommes oder Pizza - P.o.P., která má za sebou více než 250 koncertů a festivalů a to včetně hraní ve Velké Británii, České republiky a Dánska.

Sobota 24. února -  19:00

Představí se Czech Tek 2017 čili dokumentární film Rozálie Kohoutové mapující unikátní vývoj české ilegální technoscény a hnutí DIY, který jinde v Evropě v takovém měřítku neměl obdoby je zároveň i reflexí českých devadesátých let. Ve stejném duchu bude následovat free tekno jihočeská scéna a soundsystémy Shadow Cabaret & Pentatonica.

Program Velblouda toho nabízí opravdu hodně.

Autoři | Foto Facebook událocti Circus Brothers & Dezert of the Day

Štítky Velbloud, hudba, koncert, dokument, párty, hudební skupina, Walden, Berlín, punk, České Budějovice, Rozálie Kohoutová, Odra, Evropa, Velká Británie, Dánsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křtiny, punk, techno a mnohem víc. Velbloud nabízí nadupaný program  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.