Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Valentýnský autobus bude městem znovu vozit zamilované vzkazy

V budějcké městské hromadné dopravě si lidé budou moct znovu přečíst zamilované vzkazy. Již třetím rokem si mohou všichni zájemci nechat zveřejnit ve vozech MHD svůj zamilovaný valentýnský vzkaz. Ten pak bude od pondělí 12. února do čtvrtka 15. února umístěn v některém z trolejbusů jezdících na páteřních linkách 2, 3, 5 a 9.

Valentýnky stačí zaslat na e-mailovou adresu info@dpmcb.cz nebo na facebook dopravního podniku, v předmětu uvést heslo „Valentýn“, a pracovníci dopravního podniku se už postarají o jejich vytištění a umístění do trolejbusů. Kdo chce napsat vzkaz ručně, může jej předat v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí Dopravně obchodního centra Mercury.

Těm, kteří slaví svátek zamilovaných, chceme nabídnout originální způsob vyznání lásky. Je to myšleno také jako zpříjemnění a zpestření běžných cest MHD a věříme, že potěšeni budou jak autoři vzkazů, tak i ostatní cestující,“ vysvětluje cíl projektu ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš.

Všechny valentýnky budou také umístěny na facebookovou stránku dopravního podniku a ty, které získají nejvíc „lajků“, obdrží atraktivní ceny v podobě romantické večeře pro dva. Třetí vzkaz v pořadí pak získá vinný set skládající se z karafy a dvou sklenek.

Valentýnky je potřeba doručit osobně či elektronicky nejpozději do 7. února.

Autoři | Foto dpmcb.cz

Štítky Valentýn, MHD, vzkazy, autobus, městská hromadná doprava, dopravní společnost, Den svatého Valentýna, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valentýnský autobus bude městem znovu vozit zamilované vzkazy  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.