Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nejhorší hrdinové všech dob na scéně! Přichází Sebevražedný oddíl

Srpen v kinech startuje odlehčenějšími filmy, které jsou přímo ideální pro pohodové léto. CineStar dnes představil tři premiéry – Sebevražedný oddíl, Za láskou vzhůru a Matky na tahu.

Sebevražedný oddíl

Jak se postavit záhadné a evidentně nepřemožitelné entitě? Složit tým z těch největších ultrazločinců a vybavit je vybavením, se kterým dokážou nadělat pěknou paseku. Další komiksový svátek je tu. Bude mít Sebevražedný oddíl takové koule, jaké by film plný ikonických padouchů měl mít? Doufejme!

Za láskou vzhůru

Romantická komedie z Francie? Proč ne... Že Francouzi umí jak komedie, tak romanci už celá desetiletí, je známý fakt. A zdá se, že i tentokrát je na co se těšit! Rande naslepo je snad vždycky zárukou, že bude o zábavu postaráno. Co na číču Dianu, kterou hraje Virginie Efira, čeká? Nechme se překvapit.

Matky na tahu

Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate... Správně, chlapi, je třeba zvýšit pozornost! Ostatně název Matky na tahu mluví za vše. Měli jsme tu tři pořádný chlapský pařby, také frajery ve Vegas a nedávno trošku unylou divokou noc s Josephem-Gordonem Levittem, nyní jsou na tahu dámy... Doslova!

Autoři | Foto Warner Bros. Entertainment

Štítky Sebevražedný oddíl, Cinestar, Francie, Mila Kunisová, Kristen Bellová, Christina Applegate

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nejhorší hrdinové všech dob na scéně! Přichází Sebevražedný oddíl  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.