Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

DEN DĚTÍ: S ratolestmi zajděte ke Sportovní hale nebo na Želvy Ninja 2

První červen neodmyslitelně patří nejmenším. Každoročně se slaví Mezinárodní den dětí. U jeho příležitosti se konají nejrůznější kulturní a zábavné akce. Kam můžete ve středu vyrazit?

Den pro děti a dospělé - prostranství u Sportovní haly - 14:00 až 18:00
První červnový den můžete oslavit také u Sportovní haly, kde se bude konat Den pro děti a dospělé. Program přenese děti a dospělé do středověku. Připravena bude také jednoduchá stezka plná zajímavých úkolů, které se děti učily v dobách vlády Karla IV., jehož významné výročí narození bude v rámci akce připomenuto.

Den dětí 2016 - Galerie Mariánská - 16:00
Přijďte oslavit Den dětí do Galerie Mariánská. Ve středu od 16 hodin se s dětmi přenesete do Ledového království! Těšit se můžete na malování jak na papír, tak i obličej. Zahrajete si hry a užijete si sladké odměny. Nebude chybět ani umělý sníh a pohádka Ledové království.

Předpremiéra Želvy Ninja 2 - CineStar - 17:30
Město New York už zase potřebuje zachránit, a tak se ze stok vynoří čtyři zmutovaní želví kamarádi, aby znovu zastavili Trhače a jeho kumpány. Jejich hrdinské kousky prokládané zaslouženou pizzou dokumentuje sexy reportérka April. Předpremiéra filmu v multikině CineStar.

Poznávej svět s Igráčkem - OC Čtyři Dvory
Interaktivní výstava na vlastní kůži. Děti čeká Igráčkovo město a další zajímavosti z oblasti mechaniky, optiky, zvuku, dopravy, zeměpisu, zvířecí říše, lidského těla, rekordů a k tomu spousta kvízů. Výstava potrvá do konce června.

Prachatický pohádkový den - Velké náměstí, Prachatice - 9:00 až 20:00
Od 9:00 bude ve Společenském sále Národního domu připravena kouzelnická a balónková show pro nejmenší. Na vlakovém nádraží můžete v 9:45 přivítat parní vlak, který přiveze pohádkovou družinu v čele s králem Pohádkového království Václavem Vydrou. Na Sportovním zařízení bude od 10:00 do 14:00 probíhat zábavný den plný her a pohybových hrátek pro velké i malé. Pohádková kniha Ze Šumavy špalíček, pohádek a písniček bude pokřtěna v 11:30 v  Radničním sále Staré radnice Od 15:00 do 18:30 pak v areálu Domu dětí a mládežeproběhne odpolední program Domeček patří dětem.

Den dětí - Park před Spektrem, Sezimovo Ústí - 14:00
S dětmi můžete vyrazit na zábavnou akci i v Sezimově Ústí. V podání divadla Hnedle vedle uvidíte Dětská kabaret, pořad Duhové bubliny a následný workshop a nebudou chybět ani skákací hrad, trampolína, fotostánek nebo další soutěže.

Štítky sportovní hala, Želvy Ninja 2, Mezinárodní den dětí, Karel IV. Lucemburský, Ledové království, Cinestar, Václav Vydra, Sezimovo Ústí, New York, středověk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DEN DĚTÍ: S ratolestmi zajděte ke Sportovní hale nebo na Želvy Ninja 2  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.