Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: V tento návrat věřil málokdo. Legendární Návštěvníci řádí ve třetím díle!

Na setkání s prvním dílem francouzských Návštěvníků pravděpodobně mnozí z nás vzpomínají dodnes. Aby ne, syrová, chvílemi skutečně drsná a hlavně neodolatelně vtipná záležitost se okamžitě zapsala do zlatého fondu francouzské a vůbec evropské kinematografie. Dnes vstupuje do CineStaru třetí díl!

Návštěvníci 3: Revoluce

První dva díly francouzských Návštěvníků byly skutečně pekelné. I americký remake se s přimhouřeným okem dal, ačkoliv mu chyběla smradem nasáklá středověká atmosféra, která byla pro originální verzi typická. Jak na tom bude trojka, která na původní díly navazuje s dlouholetým odstupem? Nechme se překvapit, vzhledem k tomu, že se vrátili hlavní dva představitelé, tedy Jean Reno a Christian Clavier, věříme, že nezklamou. Mimochodem trojka se neodehrává v dnešní době, nýbrž v období Velké francouzské revoluce.

X-Men: Apokalypsa

Poslední díl z rozsáhlé série X-Men, který nesl název Budoucí minulost, byl velmi úspěšný, tak není divu, že tady máme po dvou letech pokračování. U kormidla opět režisér Bryan Singer, takže se dá čekat, že laťka kvality zůstane vysoko. Ostatně právě on je podepsán i pod prvníma dvěma díly X-Menů!

Svátek matek

Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts... komedie... Je třeba v tomto textu pokračovat? Tyto dámy jsou sázkou na jistotu a je možné, že také důvodem hádky. To až budou chtít chlapi na X-Mena a jejich drahé polovičky na Svátek matek. A co potom, až zjistí, že je pod touto romantickou komedií podepsán Garry Marshall. Ano, ten Garry, co natočil Pretty Woman a Nevěstu na útěku.

Autoři | Foto Gaumont / Nicolas Schul

Štítky Cinestar, Garry Marshall, Den matek, Jean Reno, Christian Clavier, Velká francouzská revoluce, Julia Robertsová, Jennifer Anistonová, Bryan Singer, Kate Hudsonová, X-Men: Apokalypsa, X-Men

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: V tento návrat věřil málokdo. Legendární Návštěvníci řádí ve třetím díle!  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.