Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do kin vstupuje nová česká pohádka - Řachanda

Tento týden si v Cinestaru přijdou na své hlavně fanoušci českých pohádek. Očekávanou premiérou je totiž Řachanda!

Řachanda

Rozmazlená princezna a dva kamarádi, kteří si s poctivostí příliš netykají... Co se stane, když taková trojice zabloudí do kouzelného Černého lesa? Odpověď vám dá pohádka Řachanda, ve které se představí například Denisa Pfauserová, Bolek Polívka či Vilma Cibulková!

Bohové Egypta

Že raději pohádku po hollywoodsku? Respektive pořádné historické dobrodrůžo? Bohové Egypta mohou být ideální volba! Ostatně Gerard Butler v hlavní roli je určitou zárukou dobrého filmového zážitku. Dodejme, že režii má na svědomí Alex Proyas, od kterého jsme naposledy viděli povedené scifi Proroctví. A to už je dlouhých sedm let! 

Nejen premiéry...

Do konce února na vás v Cinestaru čeká více bonbónků! 28. února se uskuteční dětská neděle s filmem Zootropolis: Město zvířat 3D a ve stejný den proběhne také projekce koncertu kapely Queen - A Night In Bohemia. Z archivu vytažený záznam z hlubokých 70. let nabízí strhující hardrockovou podívanou! Ostatně majitelé blu-ray přehrávačů, kteří tento koncertní film našli třeba pod stromečkem, slova jistě potvrdí.

Autoři | Foto Dalibor Silný

Štítky pohádka, Cinestar, kino, Egypt, Gerard Butler, Bolek Polívka, Vilma Cibulková, Denisa Pfauserová, Alex Proyas, Queen, Schwarzwald, premiéra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do kin vstupuje nová česká pohádka - Řachanda  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.