Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.

Souhlasím
 

Miluji gastronomii a jsem velkým gurmánem

 
středa, 12. listopadu 2014, 19:40

Ahojky zase po týdnu! Dneska vám píšu již pošesté a představuji tak svůj blog. Tentokrát to bude o posledním Tips, a tím je Gastro.

Jsem velmi šťastná, že jsem dostala tuto možnost a můžu se s vámi dělit prostřednictvím Budějcké Drbny o své názory, inspirovat vás, podělit se o nějaké užitečné rady, tvořit a dělit se s vámi o mé myšlenky touto cestou.

První týdny mého psaní byly hlavně o představení BKBlogu a o čem na něm píšu. Vzhledem k tomu, že tam patří i sekce Gastro, tak vám o něm napíšu i dnes pár slov. Dozvíte se, jaké mám své oblíbené restaurace, tipy na kulinářské zážitky jak v Čechách, tak i po světě.

Už nechci ani začínat slovy MILUJI GASTRONOMII, ale je to tak. :-) Je další mojí velkou vášní. Jsem velkým milovníkem jídla a všeobecně gastronomie jako takové. Jak už jsem vám psala o cestovaní nebo módě, tak tohle pro mě má podobný význam. Vše patří podle mého názoru dohromady a je to kultura každého národa.

Každý stát či město je vždy odlišné jak v módě a životním stylu, tak i v jídle. A to mě baví! Zkoušet kuchyně z různých koutů světa je pro mě velký požitek a nezapomenutelná zkušenost. Mám velké štěstí, že mám možnosti k tomu, abych mohla poznávat naši planetu. Jak už díky svým přátelům po celém světě a dobrodružné povaze, tak hlavně i mému chápajícímu manželovi, který moji vášeň pro cestování velmi podporuje. :-)

Takže už podle mého psaní můžete usoudit, že jsem velkým gurmánem.

Napíšu vám pár mých oblíbených restaurací po České republice a třeba vás budu inspirovat k vyzkoušení nových gastronomických zážitků podle mé chuti.

Brno: Sushi KOISHI, Il Mercato , Borgo Agnese, La Bouchée, Jakoby

Praha: Cafe Lamborghini (nejlepší těstoviny), Sasazu, Sushi Yami nebo Hanabi, La Finestra, Cafe-Cafe (nejlepší zákusky a saláty), La Bodeguita del Medio (velmi mám ráda její kubánskou atmosféru a její carpacio), Buddha Bar, Kolkovna (když na prasárničku, tak tam :-)) nebo Lokál.

České Budějovice: Pasta Grande (miluji jejich Aglio olio), Zeleninový bar, Hotel Zvon, Brio, Citro, Paluba a nejvyhlášenější pivnice Masné krámy.

Tohle jsou pro začátek moje nejoblíbenější restaurace. Budu stále objevovat nové a s tím budou přibývat i nové tipy. Kam zajít do restaurací po světě, co musíte kde vyzkoušet a jaká je jejich typická kuchyně, se budete vždy dozvídat na blogu právě v sekci Gastro, jako třeba tady ze Španělska.

P.S.: Přeji všem krásný zbytek týdne a příště už začínáme s módními tipy. :-) A to konkrétně o tom, jaké jsou nadčasové kousky, které vám nemůžou chybět v šatníku.

Dále mě můžete sledovat na mých stránkách www.bkblog.cz, Facebooku, nebo Instagramu.

KISS Vaše Baruš kiss

Komentáře

 

Napište nám

Nejčtenější

  • Nejmladší Babišův ministr je z Budějc a bude...

  • Nad Českem proletěl bolid. Dva největší kusy...

  • Pojišťovna odmítla mladému tatínkovi...

  • Posledních pár hodin si můžete v Budějcích...

Reklama
 
 

Kam dál?

O své tělo se starejte i zvenku, nejen zevnitř

středa, 5. listopadu 2014, 20:22

Ahojky moji milí čtenáři. Uběhl týden a zase se spolu vidíme díky mému dalšímu příspěvku na Budějcké Drbně. Než se vám...

Stop dietám! Jídlo si vždy vybírám podle kvality

středa, 29. října 2014, 21:16

Ahojky, jak se všichni máte? Jsem velmi šťastná, že vám můžu po týdnu opět napsat článek. Tentokrát se dozvíte něco o...

Je lepší vidět něco jednou, než o tom slyšet tisíckrát

středa, 22. října 2014, 19:29

Ahojky, jak se máte? V minulém blogu jsem se vám snažila popsat můj pohled na módu, styl a trendy. Doufám, že jsem...