Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic si vyžádají další uzavírky

Opravy jihočeských silnic pokračují. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Od 1. srpna do 15. září bude uzavřena silnice III/1293 Bedřichov - Velká Rovná. Důvodem uzavření tohoto úseku je oprava mostu číslo 1293-1.
    Objízdná trasa je navržena od uzavřeného úseku po silnici III/1293 přes Bedřichov do Pacova. V Pacově po místní komunikaci ulicí Kotlářská na silnici III/1240 a dále po silnici III/1240 přes Zhořec do Zhoř. Vozidla do 3,5 tuny pokračují obousměrně ve Zhoři po účelové komunikaci do Velké Rovné a místní komunikaci ve Velké rovné a zpět. Pro vozidla nad 3,5 tuny je objízdná trasa totožná. Jen ve Zhoři tato vozidla pokračují po místní komunikaci na Zadní Střítež, dále po silnici III/12423 a silnici III/12418 přes Zadní Lomnou na silnici III/1293, obousměrně.
    Vzhledem k nízkému dopravnímu významu nebude objízdná trasa pro vozidla nad 3,5 t značena přechodným dopravním značením.
  • Do 31. srpna bude uzavřena silnice III/1214, konkrétně v úseku od křižovatky se silnicí I/20 po konec obce Pacelice. Práce proběhnou ve dvou etapách. První etapa - průtah obcí Pacelice od začátku po konec obce. Druhá etapa bude od křižovatky se silnicí I/20 po konec obce Pacelice.
    Objízdné trasy jsou pro vozidla jedoucí ve směr od Blatné na Škvořetice – silnice I/20 Sedlice – silnice III/1213 Škvořetice. Auta jedoucí od Škvořetic na Blatnou – silnice III/1213 Sedlice, silnice I/20 Blatná. Uzavřeným úsekem je vedena autobusová linka číslo 380250 Strakonice-Chrašťovice-Radomyšl-Sedlice-Blatná. Spoje linky 380250 budou v termínu uzavírky vedeny takto:
    Pro spoje linek 21,23,29,33,24,6,28,32,30 a 14 bude po celou dobu uzavírky dočasně zrušena autobusová zastávka Blatná, Hněvkov, rozc. 1.2 a Pacelice, to bez zřízení náhradní zastávky.
    Pro spoje linek 6 a 14 bude dočasně zrušena zastávka Škvořetice (ve směru od Pacelic).
    Pro spoje linek 6 a 14 bude přemístěna autobusová zastávka Sedlice, Nádražní na náhradní zastávku Sedlice,nám.
    Zrušená zastávka Škvořetice,Pacelice (ve směru od Pacelic) bude po dobu uzavírky přemístěna na silnici III/1213 (na pozemek p.č. 804/1 v kú Škvořetice), kde ji budou využívat ostatní dotčené spoje.

Tisková zpráva

Štítky dopravní info, doprava, opravy, silnice, Jihočeský kraj, Škvořetice, Pacelice, Zhoř, Blatná, Sedlice, Pacov, Bedřichov, Rovná, Zhořec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic si vyžádají další uzavírky  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.